085 4010816  info@suidafrikareise.nl

Aabadi Mountain Camp

Aabadi Mountain Camp ligt midden in het ongerepte Damaraland, op nog geen 20 km van Twijfelfontein en op circa 325 km van Etosha Nationaal Park.


Aabadi Mountain Camp ligt midden in het ongerepte Damaraland, op nog geen 20 km van Twijfelfontein en op circa 325 km van Etosha Nationaal Park.

Aabadi Mountain Camp biedt haar gasten een stopover tussen de kust en nationaal park Etosha, of op weg naar Kaokoveld. Het kamp wordt regelmatig bezocht door de beroemde woestijnolifanten, die komen badderen en drinken in de waterpoel op het terrein. Vanaf het overdekte terras heeft u perfect uitzicht over de droge rivierbedding en ziet u ze al van verre aankomen. Onder het genot van een koel drankje komt u helemaal tot rust in de prachtige omgeving.
Men beschikt over 5 twee persoonssafaritenten. Een kampeerterrein en een kampeerterrein voor kleine groepen. Er is een eenvoudig restaurant met beperkte keus.
De safaritenten zijn tegen de bergen aangebouwd en kijken uit over de droge rivierbedding of het terrein. De tenten zijn sta hoog, hebben 2 eenpersoonsbedden, een kast en een veranda met zitje. De tenten hebben een eigen openlucht badkamer. Er is geen stroom aanwezig!
Het kampeerterrein is ruim opgezet en ligt aan de droge rivierbedding. Er is een zogenaamde ‘bushdouche' en een storttoilet . Er zijn voldoende bomen, waardoor schaduw en privacy gewaarborgd zijn. Het restaurant ligt op loopafstand. Elke kampeerplaats heeft een braai/vuurplaats, dus u kunt ook zelf uw potje koken. In de nabije omgeving zijn echter geen winkels!