Accommodaties eSwatini - Swaziland

Verblijf op de mooiste plekken van eSwatini

Accommodaties in eSwatini

Het Koninkrijk Swaziland, sinds kort eSwatini genoemd, dat ook bekend is als “Het Zwitserland van Afrika”, is gelegen tussen Zuid-Afrika en Mozambique. De grootsheid van de bergen, weelderige wouden, vruchtbare dalen en het open laagveld maken een combinatie dat schitterend landschap vormt.

eSwatini is onafhankelijk vanaf 1968 en is een van de drie laatste monarchieën van Afrika. Het land, dat geregeerd wordt door Koning Mswati III, is rijk aan erfgoed en cultuur. Het land is veilig, stabiel en vredig en heeft ook internationaal goede betrekkingen.

Suid Afrika Reise combineert dit mooie land dan ook in diverse reizen met een reis door Zuidelijk Afrika. Wilt u langer in eSwatini verblijven of heeft u specifieke wensen? Dan maken wij graag een voorstel voor een rondreis op maat voor u.


Ematjeni Guesthouse - Mbabane

Ematjeni Guesthouse is een klein guesthouse op een bergrand in de Ezulwini Vallei met spectaculair uitzicht, omgeven door bergpieken en de Umbuluzi kloof.

Forester Arms - Mhlambanyatsi

Forester Arms is een charmant hotel in de vruchtbare Ezulwini Vallei, het hart van Eswatini.

Mantenga Lodge Lobamba

Overnachten aan de voet van Sheba's Bergen

Mkhaya Stone Camp

Bij Mkhaya verblijft u in het Stone Camp, 12 bijzondere bungalows midden in de bush en uitzicht op de droge rivierbedding. U maakt per dag twee safari's.

Mlilwane Restcamp

Overnachten in sfeervolle Beehives

Ndlovu en Bhubesi camp - Hlane

Het Hlane park is 1 van de 3 Nationale parken van Eswatini. Het park is 22.000 hectare groot.

Shewula

Shewula Mountain Camp ligt midden in de Lubombo Bergen en biedt uitzicht over Eswatini en bij helder weer tot Maputo in Mozambique.