Activiteiten

Activiteiten

Zuidelijk Afrika biedt ruime mogelijkheden om een actieve vakantie te houden. Dat kan heel divers zijn. Van enkele sensationele activiteiten als een haaienduik of de hoogste bungyjump ter wereld maken, tot iets meer rustige activiteiten als ballonvaren boven de Sossusvallei in Namibië, wandelen in de Drakensbergen, een fotocursus doen of golfen in Zuid Afrika. Ook kunt je mountain biken, paardrijden of quadbiken op diverse plekken. En wat dacht je van een Bike tour door de Soweto of één van de townships van Kaapstad.

Zuid Afrika is ook een land voor de golfliefhebbers. In de buurt van George liggen de meest bekende golfbanen, maar ook heel bijzondere golfbanen vind je door het hele land.

In Zuidelijk Afrika zijn er veel onderwerpen die uitnodigen om schitterende foto’s te maken. Een bekende wild fotograaf in Zuid Afrika organiseert diverse reizen naar mooie bestemmingen in Afrika, met als doel met veel mooie foto’s weer thuis te komen. Hij zal tijdens de reis veel tips geven. Ook maken we gebruik van een mooie accommodatie in Zuid Afrika, waar je fotocursussen kunt doen, die speciaal zijn gericht op het fotograferen van wild.

Door enige van deze activiteiten te combineren word je reis een echte adventure reis en een groot avontuur.