Albizia House - Himeville

Albizia House is een up market accommodatie met een relaxte sfeer gelegen aan de toegangsweg tot de majestueuze Sani Pass.


Albizia House is een up market accommodatie met een relaxte sfeer gelegen aan de toegangsweg tot de majestueuze Sani Pass.

Men kan hier rustig genieten van de sfeer en de bergen. U kunt hier wandelen, vogels spotten, vissen en/of paard rijden.
Albizia House heeft 3 twee persoonskamers allen met eigen badkamer. De Elephant kamer is een familiekamer. De kamers hebben koffie/theefaciliteiten, vloerverwarming in de badkamers en verwarming in de kamer.
Alle kamers leiden naar het grote gezellige terras waar de gasten zich vaak verzamelen voor de zonsondergang of om te praten met de andere gasten. Er is een gemeenschappelijke koelkast voor de gasten in de serre. De patio kijkt uit over de grote parkachtige tuin. Men biedt een volledig Engels of een continentaal ontbijt. Parkeren is overdekt en veilig. Albizia House is op loopafstand van een restaurant. Verder zijn er een verscheidenheid aan winkels, restaurants  in de buurt.
Wat te doen: 4 X 4 excursies naar de prachtige Sani Pass, genieten van een lunch in de hoogste Pub in Afrika en breng een bezoek aan een typische Basuto dorp op de top van de Sani Pass.
Wandelen in de bergen, Sani rotsschilderingen, Vogels kijken, Forel vissen, meer vliegvis mogelijkheden dan welk ander district in Zuid-Afrika. Mountainbiken, quadrijden, raften, zweefvliegen, abseilen, parapenten en paardrijden, golf, tennis en jeu de boules.