Anders dan anders

Niet toeristisch maar wel genieten

Anders dan anders

In Zuid-Afrika en Namibië wonen erg veel verschillende bevolkingsgroepen. Zuid-Afrika wordt niet voor niets de "Rainbow Nation" genoemd. Tijdens onze ‘Meet the Locals’ reizen heeft u de mogelijkheid enige van deze bevolkingsgroepen in Zuid-Afrika, Namibië en Lesotho te ontmoeten. Omdat een reis naar Zuidelijk Afrika niet compleet is zonder safari hebben we in elke reis een bezoek aan een wildpark gepland. Natuurlijk zijn er ook enige natuurparken zoals de Drakensbergen in Zuid-Afrika en de Sossusvallei en Etosha in Namibië en andere highlights in de reis opgenomen.
Er zijn in Zuid Afrika, Namibië en Botswana zoveel plekken die niet worden overspoeld met toeristen. Plekken waar u nog het echte Afrika leert kennen. U zult dan veel dingen ontdekken die niet door de gemiddelde toerist worden opgemerkt. Zowel van Zuid Afrika, Namibië en Botswana hebben wij veel kennis en kunnen wij u uit ervaring langs de minder bekende, maar zeker niet minder mooie plekken laten reizen. Onze 'Off the beaten Tracks' reizen laten u veel van deze plekken zien.
Nog een manier om anders dan anders te reizen is de keuze van uw vervoermiddel. Suid Afrika Reis heeft daarom ook enige motor- en kampeerreizen ontwikkeld.
Alle reizen kunnen wij helemaal voor u op maat maken indien u andere wensen heeft. Wij willen dat de reis die u bij Suid Afrika Reise boekt de reis wordt die helemaal bij u past.


Autoreis Zuid-Afrika via de Noordkaap - 21 dagen

Autoreis Zuid-Afrika via de Noordkaap laat u in 21 dagen Zuid-Afrika op een andere manier beleven. Prijs op aanvraag

  • Afbeelding van Autoreis Zuid Afrika Via De Noordkaap

Meet the Locals - Roots of Mandela

Meet the Locals - Roots of Mandela - In Zuid-Afrika en de rest van de wereld is Nelson Mandela natuurlijk een begrip. Suid Afrika Reise heeft een 21 daagse reis gemaakt die u een beeld geeft van het leven van Nelson Mandela.

  • Afbeelding van Wild Coast 073

Meet the Locals in Namibië

Meet the Locals in Namibië laat u in 21 dagen onder andere kennis maken met de cultuur van de Damara, Himba, Ovambo en Bushman bevolking. Prijs op aanvraag

  • Afbeelding van Namibie Nationaal 02

Self-drive 3 landen avontuur

Self-drive 3 landen avontuur door Zuid-Afrika, Mozambique en eSwatini

  • Afbeelding van Machangulo 2

Zuid-Afrika anders - Natuur

Zuid Afrika anders - Natuur -U bezoekt in 21 dagen onder andere de berggebieden in het Golden Gate Park, Lesotho en de Drakensbergen. Prijs op aanvraag

  • Afbeelding van Camdeboo Valley Of Desolation

Zuid-Afrika anders - Wild

Zuid Afrika anders -Wild reis - U vindt in 21 dagen wild in de Karoo, het Addo Elephant Park, het Hluhluwe-Imfolozi Wildpark in Zuid Afrika en het Mkhaya Wildpark in Swaziland.

  • Afbeelding van Hluhluwe