085 4010816  info@suidafrikareise.nl

Avontuur

Met 4x4 reis of anders door Afrika

Avontuur

Met 4x4 reis of anders door Afrika


Groepsreis Kafue, Lower Zambezi en South luangwa

Groepsreis Kafue, Lower Zambezi en South luangwa in Zambia neemt u in 14 dagen mee door de mooiste en grootste parken van Zambia.

Groepsreis Leopard, Safari & Kamperen Botswana

Groepsreis Safari & Kamperen Botswana is een gegidste 4x4-kampeerreis van 17 dagen waarbij u onder andere de Centrale Kalahari, Okavango Delta, Chobe en Moremi bezoekt.

Groepsreis Lion, Safari & Kamperen Botswana

Groepsreis Safari & Kamperen Botswana is een gegidste 4x4 reis van 15 dagen waarbij u onder andere Chobe, Moremi, Okavango Delta, Nxai pan en de Victoria Watervallen bezoekt.

Kampeerreis Botswana

Kampeerreis Botswana is een 4x4 kampeerreis van 21 dagen waarbij u onder andere Chobe, de Okavango Delta en de Centrale Kalahari bezoekt.

Kampeerreis Namibië

Kampeerreis Namibië - in 21 dagen een 4x4 camping safari is dé manier om avontuurlijk, individueel en toch 'anders dan anders' het adembenemende landschap van Namibië te beleven.

Kampeerreis safariparken van Botswana

Tijdens de kampeerreis Safariparken van Botswana bezoekt u in 21 dagen alle belangrijke parken van Botswana.

Kamperen - Kalahari Desert

Kamperen - Kalahari Desert laat u in 21 dagen kennis maken met een groot gedeelte van de Kalahari in al haar ruigheid, verlatenheid en schitterende ruime uitzichten.

Meet the Locals in KwaZulu-Natal en Lesotho

Meet the Locals in KwaZulu-Natal en Lesotho - u bezoekt in 21 dagen onder andere de provincie KwaZulu Natal en het kleine koninkrijk Lesotho.

Meet the Locals in Namibië

Meet the Locals in Namibië laat u in 21 dagen onder andere kennis maken met de cultuur van de Damara, Himba, Ovambo en Bushman bevolking.