Bakgatla Resort - Pilanesberg

Bakgatla Resort ligt in Pilanesberg National Park en biedt chalets en camping aan de voet van de Garamoga heuvel


Bakgatla Resort ligt in Pilanesberg National Park en biedt chalets en camping aan de voet van de Garamoga heuvel

Bakgatla Resort is een van de camps in het Pilanesberg National Park. Pilanesberg is gelegen op de uitbarstingen van een vulkanische krater. Het park bestaat uit verschillende heuvels met ravijnen en open grasland. Het is het thuis land van verscheidene zoogdieren.
Zowel Manyane als Bakgatla bieden de outdoor enthousiast perfecte accommodaties op tent en chalet gebied.
Het Bakgatla kamp ligt aan de voet van de Garamoga heuvel. Deze accommodaties heeft 55 chalets. Elk chalet heeft een lounge, volledig ingerichte keuken, slaapkamer met twee persoonsbed, badkamer en erg populair bed op de eerste verdieping. Verder heeft elk chalet ook nog airco, een patio en ruimte om de barbecue voor te bereiden. Het complex heeft verder nog een zwembad en is malariavrij. Het centrale gedeelte heeft een receptie, winkel en restaurant en men kan bij de ingang van het Pilanesberg Park safari's boeken. Dit kan ook bij het Bakgatla camp zelf. Bakgatla biedt de gasten safari’s die jezelf kunt doen of onder begeleiding, vogels spotten en excursies in en rondom het Pilanesberg Nationaal Park.
Manyane camp is gelegen aan de oostkant van het park. Het heeft 55 cottages alle voorzien van een lounge, volledig ingerichte keuken en badkamer. Ook heeft het volledig ingerichte safari tenten. Elk met zijn eigen barbecue plek. Verder heeft het centrale gedeelte een zwembad en restaurant en winkel.