Bakkers B&B - Phalaborwa

Bekijk foto's

Cees Bakker en Corina van der Laan, zijn beide geboren in Nederland en de trotse eigenaars van Bakkers B&B.
Sinds hun eerste bezoek aan Zuid Afrika in 1998 zijn ze verliefd op dit land, en in 2006 hebben ze besloten hun eigen Bed and Breakfast te beginnen in Phalaborwa.
Bakkers B&B biedt garden cottages en kamers in een ontspannen en gastvrije sfeer aan. De B&B is strategisch gelegen in de stad Phalaborwa, vlak naast het wereld beroemde Kruger National Park.
Cees Bakker is een gediplomeerd wild park field guide en een van de bijzondere mogelijkheden van de B&B is het boeken van een prive safari tour naar het Kruger National Park.
Men spreekt Nederlands, Engels, Duits en een beetje Frans.
Accommodatie:
2 garden cottages met 1 kamer elk voor 2 personen.
De cottages zijn ruim en hebben een en-suite badkamer ( douche en toilet) en de mogelijkheid om zelf koffie en thee te maken.
De cottages liggen in de prachtige inheemse tuin en bieden u veel privacy. De cottages zijn voorzien van TV en een kleine koelkast.
De B&B biedt  2 dubbele slaapkamers, een met 2 persoons bed en een met twee 1 persoons bedden, met gedeelde badkamer (douche, bad en toilet). Alle cottages en kamers hebben airconditioning, een plafondventilator, en kijken uit op de tuin.
Faciliteiten: Zwembad, Draadloos internet, Veilige parkeerplaats op eigen terrein. Prachtige inheemse tuin, ontbijt.
Lunch en diner op verzoek of u kunt 1 van de restaurants in Phalaborwa bezoeken.

Kijk hier ook eens naar

Sefapane Lodge - Phalaborwa

Sefapane Lodge ligt op 1 km van het Kruger Nationaal Park. Het biedt u een luxe thuisbasis, met goede service, warme gastvrijheid en een ontspannen sfeer.

  • 2538 keer bekeken