Bamboozi Beach Lodge - Inhambane

Bekijk foto's

Bamboozi Beach Lodge is gelegen onder de kokospalmen en een beetje verder van Tofo verwijderd. Het is ideaal voor backpackers, kampeerders en overlanders die op zoek zijn naar een schitterende omgeving en accommodatie. Het heeft meerdere basis slaapzalen, kampeerplaatsen en self-catering huisjes. Tofo is de feeststad en elke maand wordt er een 'Volle Maan' feest gehouden. De pub en het restaurant van Bamboozi liggen op een zandduin en hebben een geweldig uitzicht over de baai. Hier kunt u volop genieten van de feesten, duiken met manta's en walvishaaien, stranden en de markt verkennen en gezellige pubs en restaurants bezoeken.

Bamboozi Beach Lodge beschikt over een eigen professionele PADI Resort Dive Center en biedt cursussen van Open Water tot Assistant Instructor en Dive Master. Het zwembad is gelegen tussen de chalets en is geschikt voor duiktrainingen door de drie meter diepte.

Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen

Afbeelding van Tofo 01
Lees meer

Kampeerreis Zuid-Afrika, Mozambique en eSwatini - 21 dagen

Deze 21-daagse kampeerreis brengt u door zowel Zuid-Afrika, Mozambique en eSwatini en laat u zowel de prachtige landschappen, stranden en cultuur van Zuidelijk Afrika ervaren.