U komt ons tegen op:

8 t/m 11 april 2021 Utrecht, Vakantiebeurs
Levensechter dan ooit! De 51e Vakantiebeurs vindt plaats van 8 t/m 11 april 2021. Hier vind je op een grensverleggende manier alle informatie voor jouw vakantiebestemming. Zie, proef, luister, beleef, ontdek en geniet!
Adres: Jaarbeurs, Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

3 en 4 juli 2021 Hertme, Afrikafestival
Het podium waarop de artiesten optreden, ligt tegen een bosrand aan, wat het theater en de optredens een unieke en ontspannen sfeer geeft. Het festivalterrein is gesitueerd rondom het Openluchttheater Hertme. De Afrikaanse markt bevat ruim 100 stands met Afrikaanse producten zoals sieraden, kunst, houtsnijwerk, Afrikaanse doeken en kleding. Tevens is er een gezellig ingericht veld met verscheidene stands en cateraars, waar je kan genieten van heerlijk exotisch eten en drinken.
Adres: Openluchttheater, Hertmerweg 31, Hertme

Januari 2022, Reis&Co Event
Nieuwe herinneringen worden geboren tijdens het tweedaagse evenement Reis! In 2014 zette het evenement de Oude Drukfabriek in Groningen op zijn kop. Ruim 8.000 bezoekers stapten na de kerst- en oliebollenperiode een andere wereld binnen. Nu wordt dit event al weer voor de zevende keer in de Martiniplaza gehouden. Reden genoeg om een zevende Reis! te gaan maken.
Adres: MartiniPlaza, Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen