Beurzen

Beursinformatie

Beursinformatie

Informatieavond 
Naast de beurzen geven wij ook presentaties op ons kantoor in Wierden. Aan de hand van eigen ervaringen, foto's en filmpjes vertellen we meer over de volgende onderwerpen. Vanaf 19:30 staat de koffie en thee klaar, om 20:00 starten we met de presentaties. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen. Het maximum aantal personen is 16, deelname is gratis. Laat via het aanmeldformulier even weten of u aanwezig bent, dan zorgen wij voor voldoende koffie en thee!

30 januari 2020 - Kamperen per 4x4-auto met daktent
Staat een kampeerreis per 4x4-auto met tent op het dak ook op uw verlanglist? Het belangrijkste is het krijgen van goed advies, maar ook de mogelijkheid om alvast in de stemming te komen. Deze reizen zijn erg gewild en het aantal campers en campsites is beperkt, vroegtijdig plannen is dan ook erg belangrijk.
Aanmelden kan hier.

13 februari 2020 - Malawi en Zambia
Malawi en Zambia zijn beide nog vrij onbekende reisbestemmingen. Daarom natuurlijk juist erg leuk, maar ook lastig om in te schatten wat je kunt verwachten en waar je aan moet denken. Deze landen zijn erg goed met elkaar te combineren, waardoor je een leuke combinatie van safari en strand krijgt!
Aanmelden kan hier.

26 februari 2020 - Self-drive Zuidelijk Afrika
Zuidelijk Afrika is heel geschikt om zelf te verkennen met een eigen huurauto. het is bijna onmogelijk om in één reis la het moois van Afrika te zien, maar we adviseren je op deze avond graag zodat je het meeste uit je reis haalt!
Aanmelden kan hier.

11 maart 2020 - Madagaskar
Madagaskar is een unieke reisbestemming met prachtige flora, fauna en natuurparken. Wat kan je verwachten van de accommodaties? Reis je met een gids? En welke reisroute is leuk? Op deze avond gaan we er alles over vertellen aan de hand van eigen ervaringen.
Aanmelden kan hier.

1 april 2020 - Groepsreizen Zuidelijk Afrika
Groepsreizen zijn een leuke manier om veel van een land te zien, zonder dat je daarbij veel tijd kwijt bent aan de planning en organisatie. Onze groepsreizen naar Zuid-Afrika, Namibië en Botswana zijn een avontuurlijke én gezellige manier om deze landen te ontdekken!
Aanmelden kan hier.

11 en 12 januari 2020, Reisevent

Nieuwe herinneringen worden geboren tijdens het tweedaagse evenement Reis! In 2014 zette het evenement de Oude Drukfabriek in Groningen op zijn kop. Ruim 8.000 bezoekers stapten na de kerst- en oliebollenperiode een andere wereld binnen. Nu wordt dit event al weer voor de derde keer in de Martiniplaza gehouden. Reden genoeg om een zesde Reis! te gaan maken
Wij geven presentaties in Zaal 2 op:
11 januari om 12.30
12 januari om 12.30

Adres: MartiniPlaza,
Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen

15 - 19  januari 2020 Utrecht, Vakantiebeurs, Hal 12, standnummer F021

  Levensechter dan ooit!
  De vijftigste Vakantiebeurs vindt plaats van 15 t/m 19 januari 2020. (Let op, niet meer op dinsdag geopend!) Hier vind je op een       grensverleggende manier alle informatie voor jouw vakantiebestemming.
  Zie, proef, luister, beleef, ontdek en geniet!
  Wij geven presentaties op:
  Donderdag 16 januari om 13.55 - 14.20
  Vrijdag 17 januari om 13.55 - 14.20
  Zaterdag 18 januari om 13.55 - 14.20
  Zondag 19 januari om 13.55 - 14.20 

  Adres: Jaarbeurs
  Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht


04 en 05 juli 2020 Hertme, Afrikafestival

Het Afrika Festival Hertme is een van de meest sprankelende festivals van Nederland! In het prachtige, groene Openluchttheater Hertme vindt al 30 jaar het tweedaagse muziekfestival plaats.
Het podium waarop de artiesten optreden, ligt tegen een bosrand aan, wat het theater en de optredens een unieke en ontspannen sfeer geeft. Het festivalterrein is gesitueerd rondom het Openluchttheater Hertme. De Afrikaanse markt bevat ruim 100 stands met Afrikaanse producten zoals sieraden, kunst, houtsnijwerk, Afrikaanse doeken en kleding. Tevens is er een gezellig ingericht veld met verscheidene stands en cateraars, waar je kan genieten van heerlijk exotisch eten en drinken.
Het festival is in de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot het meest toonaangevende festival op het gebied van moderne Afrikaanse muziek. Veel artiesten die in Hertme hebben opgetreden, zijn later uitgegroeid tot absolute wereldsterren. Het festival kenmerkt zich door de ontspannen sfeer, de kwaliteit van de muziek en de exotische markt, waar mensen naast de rijke Afrikaanse cultuur ook kunnen genieten van het lekkerste eten en drinken. Meer dan 300 vrijwilligers uit Hertme en  omstreken maken dit ieder jaar weer mogelijk, en ook dat is uniek! Het Afrika Festival is niet alleen bijzonder in Nederland,maar zeker ook in Europa. Want in 2013, 2014 en 2015 werd het Afrikafestival door het toonaangevende Britse magazine Songlines verkozen tot één van de beste 25 festivals in Europa!