085 4010816  info@suidafrikareise.nl

Botswana

Botswana, ontmoet het wild tijdens een safarireis

Botswana

Botswana, ontmoet het wild tijdens een safarireis


Botswana is ongeveer 14 keer zo groot als Nederland en telt circa 1,8 miljoen inwoners. Dit is 3,1 inwoners per vierkante kilometer en de ruimte bestaat voor het grootste deel uit natuur. Botswana bestaat voor een groot gedeelte uit een dorre hoogvlakte van ongveer 1000 meter hoog. Het land kent een sub-tropisch klimaat.
Als je dan toch eenmaal zo ver hebt gevlogen ………..
Het is natuurlijk ook mogelijk om niet alleen Zuid Afrika, Namibië of Botswana te bezoeken, maar een mix  van meerdere landen te maken.
Suid Afrika Reise heeft de kennis in al deze landen om een mooi voorstel voor u te maken. Er is veel mogelijk, houdt u er echter we rekening mee dat de te rijden afstanden wat langer kunnen worden.  Onze voorbeeldreizen voeren u in elk geval langs veel highlights in de diverse landen. Op die manier maakt u kennis met veel aspecten van Zuidelijk Afrika. Natuurlijk de bekende wildparken Kruger, Etosha en Chobe, maar ook de kleinere, minder bekende parken gaat u bezoeken in deze landen. Ontdek de grote verscheidenheid van cultuur,  natuur en landschappen in Zuidelijk Afrika.


Autoreis Namibië-Botswana vanuit Zuid-Afrika

Autoreis Namibië-Botswana vanuit Zuid-Afrika gaat in 21 dagen vanuit Upington in Zuid-Afrika naar Johannesburg via de hoogtepunten van Namibië en Botswana.

Fly-drive Namibië-Botswana vanuit Windhoek

Fly-drive Namibië - Botswana vanuit Windhoek- Deze auto rondreis geeft u in 20 dagen een goed beeld van zowel Namibië als Botswana.

Fly-in safari Botswana

Tijdens de Fly-in safari Botswana vliegt u van accommodatie naar accommodatie in Moremi. U kunt de reis aanpassen met verblijf in Chobe

Kampeerreis Botswana

Kampeerreis Botswana is een 4x4 kampeerreis van 21 dagen waarbij u onder andere Chobe, de Okavango Delta en de Centrale Kalahari bezoekt.

Kampeerreis Namibië-Botswana

Kampeerreis Namibië-Botswana - U reist in 21 dagen door deze twee landen vanuit Windhoek

Kamperen - Kalahari Desert

Kamperen - Kalahari Desert laat u in 21 dagen kennis maken met een groot gedeelte van de Kalahari in al haar ruigheid, verlatenheid en schitterende ruime uitzichten.

Kamperen Zuid-Afrika en Botswana

Kamperen Zuid-Afrika en Botswana - Met de 28 daagse kampeer reis Zuid Afrika en Botswana zult u veel wild zien.

Rondreis Namibië - Botswana

Rondreis Namibië - Botswana geeft u in 14 dagen een goede indruk van deze twee landen.

Safarireis Botswana

Safarireis Botswana - Vanuit Johannesburg bezoekt u in 21 dagen veel wildparken

Natuur- en Wildparken Botswana

Het Chobe National Mark en de Okavanga Delta met het Moremi National Park zijn de meest bekende parken in Botswana.