085 4010816  info@suidafrikareise.nl

Botswana

Accommodaties Botswana

Botswana

Accommodaties Botswana


Botswana is ongeveer 14 keer zo groot als Nederland en telt circa 1,8 miljoen inwoners. Dit is 3,1 inwoner per vierkante kilometer en de ruimte bestaat voor het grootste deel uit natuur.
Botswana bestaat voor een groot gedeelte uit een dorre hoogvlakte van ongeveer 1000 meter hoog. Het oosten is heuvelachtig. De Kalahari woestijn strekt zich uit over het zuiden en westen. Door het Noord-westen stroomt de rivier de Okavango, alwaar zich een reusachtig moerasland bevindt. De Okavango Delta en het Chobe National Park zijn de grootste en meest bekende wild- en natuurparken van het land. De doorgaande wegen zijn goed te berijden. In het binnenland zal vaak gebruik moeten worden gemaakt van een 4x4 auto. Het land kent een sub-tropisch klimaat.
Suid Afrika Reise heeft enige voorbeeldreizen om u kennis te laten maken met een groot gedeelte van deze diversiteit. Natuurlijk maken wij ook graag een voorstel voor een rondreis op maat die volledig op uw wensen aansluit.


Audi Camp

Audi Camp is gesitueerd 12 km ten noorden van Maun aan de oevers van de Thamalakane Rivier. Audi Camp biedt luxe tenten met en suite badkamer gelegen op een houten terras met uitzicht over de rivier.

Camp Itumela

Camp Itumela beschikt over zowel kamers en kampeerplekken bij het plaatje Palapaye.

Chobe Safari Lodge

Chobe safari lodge ligt aan de oevers van de Chobe rivier en vlakbij het Chobe safari park.

Dqae Qare San Lodge

Dqae Qare San Lodge is een unieke Kalahari ervaring. De lodge heeft zeven kamers met eigen badkamer, vier traditionele Bosjesmannen Hutten en een uitgebreide camping met goede voorzieningen onder de bomen.

Haina Kalahari Lodge

Haina Kalahari Lodge in het gebied van de Bushmen in Botswana met 9 tenten in een klassieke Afrikaanse, relaxte en informele setting.

Ihaha Camp

Ihaha camp is een camping aan de oevers van de Chobe rivier, niet ver van Kasane.

Kang Ultra Stop

Kang Ultra Stop biedt interessante, goedkope accommodatie aan met aircondition en TV.

Khama Rhino Sanctuary

Khama Rhino Sanctuary in Serowe is een reservaat voor groot wild met eenvoudige accommodatie en campingplaatsen.

Khumaga Camp

Khumaga Camp is een camp met campingplaatsen aan de oevers van de Boteti River in de Makgadikgadi Pans National Park .

Khwai camp

Khwai Camp is één van de mooie campings in dit gebied. Het ligt ten zuiden van de Khwai Rivier in het Moremi National Park

Kubu Lodge

Kubu Lodge is een privé lodge aan Chobe rivier met 11 chalets.Er worden zowel bootcruises op de Chobe rivier als jeepsafari's georganiseerd.

Kwa Nokeng

Kwa Nokeng Lodge is een familiebedrijf in het Tuli Block in Botswana. Het is gelegen langs de rivier de Limpopo bij de Martin's Drift grenspost.

Linyanti camp

Het Linyanti camp en Savuti Camp zijn de twee campsites van de overheid in het zuidelijke gedeelte van het Chobe park.

Mabuasehube Campsite

In Mabuasehube kunt u alleen kamperen. Bezoekers moeten zelfvoorzienend zijn ten aanzien van water, voedsel en brandstof. Het is alleen te bereiken met een 4X4.

Matopi Campsite

Matopi Campsite is echt kamperen in de bush van de Kalahari.

Mokolodi Nature Reserve

Mokolodi Nature Reserve - reservaat met rivier- en rotslandschap

Molema Bush Camp

Molema Bushcamp ligt aan de oevers van de Limpopo Rivier in het Tuli Block met 4 bungalows en 3 campsites

Moremi Crossing

Moremi Crossing is een safari camp bestaande uit 16 luxe tenten op een eiland met palmbomen in Moremi. Het kijkt uit over Chief’s Island.

Nata Lodge

Nata lodge is een oase gelegen tussen Mokolwane palmen uitkijkend over de zoutvlaktes van de Sua Pan en een fijne stop tussen Chobe en Zuid-Afrika.

Planet Baobab

Planet Baobab ligt in de schaduw van enorme baobab bomen en biedt een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de Makgadikgadi Pans.