Buccaneers - Chintsa West

Buccaneers is een klein 'dorp' voor, onder andere, backpackers. De accommodaties liggen verspreid in een woud aan de kust bij Chintsa. Verwacht geen luxe.


Buccaneers is een klein 'dorp' voor, onder andere, backpackers. De accommodaties liggen verspreid in een woud aan de kust bij Chintsa. Verwacht geen luxe.

Buccaneers is een klein 'dorp' voor, onder andere, backpackers. De accommodaties liggen verspreid in een woud aan de kust bij Chintsa. Verwacht geen luxe. Voor de meeste mensen voelt het als thuiskomen.
Buccaneers heeft een bar, zwembad en restaurant met lekkere pizza’s. Men heeft de beschikking over verschillende accommodaties en verschillende activiteiten. Ze gaan er van uit dat de verschillende soorten toeristen hier komen om te genieten van de plek, de mensen en de accommodatie.
Buccaneers bestaat uit kamers met badkamer en uitzicht op zee en privé veranda, kleine cottage gelegen aan een prachtig strand, safari tenten voor mensen met een lager budget allemaal voorzien van bedlinnen en handdoeken op loopafstand van de gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen. Er is nog een grote slaapzaal met aparte kamers waar 4 bedden in kunnen staan.
Er is een Buccaneers Pub en restaurant. De maaltijden hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. Er is ook een mogelijkheid voor self catering. Het ontbijt wordt geserveerd in de Africa Room. Een enorme veranda geeft u een uitzicht over de lagoon en over de kustlijn. Lunches kunnen gebruikt worden bij het zwembad of onderweg aan het strand.
Activiteiten: Paard rijden langs het strand, safari/game drives, dag trip Transkei, Craft winkel, massage en beauty, fietsen en surfen.


Extra prijs informatie