Budget reis Malawi - 7 dagen

Budget reis Malawi is een 7 daagse reis, de eerste nacht verblijft u in Lilongwe de andere 5 nachten verblijft u aan het Malawimeer. Een reis waarin u cultuur kunt combineren met zon en strand.

Budget reis Malawi is een 7 daagse reis, de eerste nacht verblijft u in Lilongwe de andere 5 nachten verblijft u aan het Malawimeer. Een reis waarin u cultuur kunt combineren met zon en strand.

Prijzen

Periode Gehele jaar
2 personen - indicatieprijs per persoon € 1075
3 Personen - indicatieprijs per persoon € 950
4 personen - indicatieprijs per persoon € 825


De budget reis Malawi is een prachtige 7 daagse reis waarin u cultuur kunt combineren met zon en strand in Malawi. Tijdens deze reis krijgt u de kans om kennis te maken met de bevolking en cultuur van Malawi en uiteraard krijgt u ook de tijd om te snorkelen en of te kajakken op het Malawimeer. U kunt uw dagen zo actief in vullen als u zelf wenst.

Deze reis betreft een voorbeeld en kan aan uw wensen aangepast worden. Wij adviseren u graag over alternatieve mogelijkheden.

Dag tot dag beschrijving

De budget reis Malawi is een prachtige 7 daagse reis waarin u cultuur kunt combineren met zon en strand in Malawi. U overnacht een nacht in het centrum in Lilwonge. U gaat verder richting het Malawi meer waar u de plaatselijke vissers kunt ontmoeten.  Hierna gaat u meer richting het zuiden van het Malawi meer en verblijft op Dome Island waar u de tijd krijgt om te snorkelen of te kajakken op het Malawimeer. U kunt uw dagen zo actief in vullen als u zelf wenst.

Afbeelding van Lilongwe International Airport Malawi ShAMPK Aankomst en pick-up voor transfer

+Dag 1: Kiboko Town Hotel - Lilongwe

Kiboko Town Hotel

Afbeelding van Kiboko Town Nadat u bent opgehaald rijdt u naar het Kiboko Hotel. Afhankelijk van het tijdstip van aankomst in Malawi, heeft u tijd om Lilongwe te gaan ontdekken.<br /> Accommodatie: Kiboko Town Hotel.<br /> Maaltijden: Ontbijt

+Dag 2 & 3 : Kumbali Lake Retreat dagafstand 125 km

Kumbali Lake Retreat

Afbeelding van Kumbali Lake Retreat Cormorant Vandaag reist u naar de ecolodge Kumbali Lake Retreat in Senga Bay aan het strand van Lake Malawi. Hier kunt u per boot op zoek naar visarenden en zeldzame apen. Ook kunt u een Cichliden vangstation of een krokodillenkwekerij bezoeken. Direct naast de locatie is een lokale vismarkt waar u zelf naar toe kan lopen.<br /> Accommodatie: Kumbali Lake Retreat ecocabin.<br /> Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner

+Dag 4 & 5: Domwe Island dagafstand 175 km

Domwe Island Adventure Camp - Domwe Island

Afbeelding van Domwe Island Diner Locatie Na uw verblijf aan de rand van het meer gaat u nu naar de ecolodge op Domwe Island. Dit is het grootste onbewoonde eiland dat toegankelijk is voor duurzaam toerisme. Wandelen, snorkelen en kajakken of gewoon lekker zonnen behoren tot de mogelijkheden.<br /> Accommodatie: Domwe Island ecocabin.<br /> Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner

+Dag 6: Annie's Lodge Cape Maclear dagafstand 10 km vanaf de aanlegsteiger

Annie's Lodge Cape Maclear - Chembe

Afbeelding van Annies Lodge Cape Maclear Malawi 3 Vandaag kunt u per boot transfer, of kajak als u dat wenst, naar Cape Maclear. Hier kunt u wandelend of per mountainbike de cape verkennen en zijn er verschillende mogelijkheden tot watersporten.<br /> Accommodatie: Annie's lodge, Executive room.<br /> Maaltijden: Ontbijt

+Dag 7: vertrek Lilongwe Airport dagafstand 240 km

Vertrek Lilongwe International Airport, Lumbadzi - Malawi

Afbeelding van Lilongwe Airport Malawi 3 Vandaag is uw terug vlucht. U heeft een transfer naar Lilongwe International Airport. Afhankelijk van het tijdstip van vertrek kunt u tijdens de reis naar het vliegveld nog een markt of dorp bezoeken.

En tot slot...

Exclusief:
Intercontinentale vlucht
Visa ($75 per persoon in 2018)

Inclusief:
Meet & greet op het vliegveld bij aankomst
Transfer tussen alle accommodaties
6 nachten verblijf in Malawi, 6x ontbijt, 4x lunch en 4x diner
2x Visarend safari per boot vanuit Kumbali Lake Retreat
Gebruik van snorkelspullen en kajakken bij Domwe Island aan Lake Malawi