Buffelsdrift Game Lodge - Oudtshoorn

Bekijk foto's

Buffelsdrift Game Lodge is een luxe prive wildpark in de vruchtbare Cango Vallei aan de voet van de Swartberg, Zuid-Afrika’s zesde werelderfgoed gebied.
Een rijke Karoo Vegetatie, vooral bestaand uit diverse soorten vetplanten en een 5 hectare groot waterplas bieden een uitstekend leefgebied aan diverse soorten wild, waaronder 3 van de Big 5, namelijk de olifant, nijlpaard en buffel. Ook ander wild, zoals de zebra, eland, kudu en springbok komen veel voor. Natuurlijk is de struisvogel ook aanwezig, maar daarbuiten zijn nog eens 217 vogelsoorten te bewonderen.
Buffelsdrift Game Lodge ligt in het centrum van het bekende struisvogelgebied op een afstand van 7 kilometer buiten Oudtshoorn en een half uurtje rijden vanaf de Swartberg Nature Reserve en de afgelegen Gamkaskloof ook wel “die Hell” genoemd. Vanaf Buffelsdrift Game Lodge is de Swartberg pas uitstekend als dagtocht te maken, langs onder andere het historische stadje Prince Albert, de spectaculaire Meiringspoort vallei en het rustige dorp De Rust.
U overnacht in luxe tenten met eigen badkamer en airconditioning met allemaal een schitterend uitzicht op de Klein Karoo. Van dit uitzicht kunt u ook genieten vanuit het restaurant, zwembad en huwelijkskapel. De getrainde gidsen van Buffelsdrift Game Lodge verzorgen uitstekende ochtend en avond safari’s in de open safari auto’s, met natuurlijk een stop op een van de punten, waar u kunt genieten van een schitterend uitzicht.
U kunt de dag besluiten met een heerlijk drankje op het terras, terwijl u geniet van een mooie zonsondergang.
Het ligt aan de R328 richting de Cango caves