085 4010816  info@suidafrikareise.nl

Canon Roadhouse

Het Canon Road House is een 3 sterren accommodatie bij de Fish River Canyon. De lodge is gedecoreerd met oude auto’s die gevonden zijn in de regio.


Het Canon Road House is een 3 sterren accommodatie bij de Fish River Canyon. De lodge is gedecoreerd met oude auto’s die gevonden zijn in de regio.

Het Canon Road House is een 3 sterren accommodatie. De lodge is gedecoreerd met oude auto’s die gevonden zijn in de regio. Canon Roadhouse is een kleine, karakteristieke boerderij.
Vanaf hier kunt u de Fish River Canyon mooi ontdekken. Hij is gelegen in het 520 km² privé park van Gondwana Canon Park en ligt 20km van het belangrijkste uitkijkpunt van de Fish River Canyon. Het Canon Road House is een kleine, karakteristieke, gerenoveerde boerderij en heeft 9 kamers. De kamers liggen rondom een patio en zijn verzorgd ingericht. Iedere kamer heeft een andere stijl, waarbij gebruik is gemaakt van sfeervolle natuurlijke elementen. Verder beschikken de kamers over een kleine en-suite badkamer met douche, wastafel en toilet. De kamers hebben ventilatoren, muskietennetten en thee/koffie faciliteiten.
Het is een sfeervolle accommodatie, met veel gevoel voor detail en creativiteit ingericht.
Het restaurant is elke dag open en maakt van dineren een fijne ervaring. Het personeel voor ziet de gasten van uitstekend eten en goede service. Omdat het aantal gasten gelimiteerd is er een rustige sfeer. Het zwembad en het zonneterras liggen tussen vetplanten zoals aloë’s. Het heeft een beveiligde parkeerplaats.
Het Canon Roadhouse ligt aan de C37( voorheen de D601) 12 km van de Hobas ingang van het Fish River Nat. Park
Er zijn genoeg activiteiten te ondernemen zoals morgen/avond wandelingen, vluchten over de canyon, paard rijden en rijden door de canyon onder leiding van een gids.


Prijzen