Chobe Safari Lodge - Kasane

Bekijk foto's

Chobe safari lodge ligt aan de oevers van de Chobe rivier en vlakbij het Chobe safari park. Chobe safari Lodge ligt op de grens van Botswana, Namibië, Zimbabwe en Zambia. De vliegvelden van Kasane, Livingstone en Victoria Falls liggen vlakbij en zijn gemakkelijk met transfers te bereiken. De Lodge is onlangs gerenoveerd.
Men heeft 46 safari kamers, die voorzien zijn van airco,en suite badkamers, satelliet TV, telefoon. Elke kamer heeft zijn eigen balkon die uitkijkt over de rivier. Verder zijn er rivier kamers met luxe twee persoonsbedden met airco, badkamer en TV en telefoon. Familiekamers hebben 2 twee persoonskamers. Men kan zowel een boven of beneden kamer krijgen. De oorspronkelijke accommodaties zijn er nog steeds namelijk de rondavels. Ze zijn onafhankelijk bij elkaar gepositioneerd. Ze hebben een ventilator, en suite badkamers. Ze liggen vlakbij de rivier en de Lodge kamers in de tuin. Ze liggen vlakbij het hoofd gedeelte van de Lodge. Men heeft nog de beschikking over camping plaatsen met elektriciteit. Er zijn gemeenschappelijke wc en douche voorzieningen. De Sedudu bar kijkt uit over de rivier.
Activiteiten die men vanuit de lodge kan ondernemen zijn safari’s naar het Chobe nat. Park die 3 keer per dag vertrekken en ze duren ongeveer 3 uur. Boot cruises over de Chobe rivier met meer dan 85.000 olifanten, nijlpaarden, buffels, krokodillen en zeer veel vogels. Ook kunt u een privé gids huren voor een hele of halve dag. Verder kan men hier vissen. Men kan u zelfs van een uitrusting voorzien. Een dag trip naar de Vic Falls kan worden georganiseerd. Men kan kiezen uit een gegidste optie, een dag trip met activiteiten, of gewoon een simpele transfer ernaar toe en weer terug.
Faciliteiten: restaurant waar een ontbijt, diner en lunches worden geserveerd. Er zijn 2 bars op de accommodatie. Men kan zelfs het diner gebruiken tijdens een cruise. Er is een Health en Beauty salon, squash baan, internet café en kleine winkel.

Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen

Afbeelding van Bwabwata Park
Lees meer

Kampeerreis safariparken van Botswana - 21 dagen

Tijdens de kampeerreis Safariparken van Botswana bezoekt u in 21 dagen alle belangrijke parken van Botswana.

Afbeelding van Fly In Safari 1
Lees meer

Fly-in safari Botswana- 7 dagen

Tijdens de Fly-in safari Botswana vliegt u van accommodatie naar accommodatie in Moremi. U kunt de reis aanpassen met verblijf in Chobe