Coral Divers - Sodwana Bay

Bekijk foto's

Coral Divers is een duikcentrum in Sodwana Bay.Coral Divers is een duikcentrum in Sodwana Bay. Naast eenvoudige accommodatie biedt Coral Divers ook duikcursussen en duikmogelijkheden aan.
Sodwana Bay ligt in het iSimangaliso Wetland Park. Voor de kust liggen ongerepte koraalriffen bevolkt met een enorme diversiteit aan Indische Oceaan visssen en ongewervelde dieren. Naast de schitterende duikmogelijkheden is er ook veel te beleven voor de niet-duiker. Coral Divers biedt een unieke duikvakantie.
Er zijn een paar restaurants in en buiten het park. Sodwana Bay ligt op rijafstand om ook een bezoek aan een wildpark te brengen.
De accommodaties liggen om een centraal gebied waar iedereen samen komt na een dag duiken. Geniet van wat drankjes en snacks of een lichte maaltijd bij de bar, terwijl u geniet van de zon rond het zwembad.
Coral Divers heeft verschillende accommodaties, van safari tenten tot hutten. Alle accommodaties zijn ingericht voor 2 personen maar er zijn ook een paar 3 persoonsfamilie hutten.
De safaritenten zijn erg eenvoudig. Ze hebben elektrische verlichting maar geen stopcontacten. U dient uw eigen beddengoed mee te nemen. Het toilet/doucheruimte is voor gemeenschappelijk gebruik 
De standaard hutten zijn voorzien van elektriciteit en beddengoed, maar hebben geen eigen douche en toilet.
Verder zijn er hutten met eigen badkamer. Dit zijn blokhutten met twee eenpersoonsbedden, elektriciteit, een ventilator, beddengoed en handdoeken. Er is een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.