Cornerstone Guestlodge - Pretoria

Cornerstone Guestlodge is zeer centraal gelegen in het oosten van Pretoria, maar toch wel dichtbij alle belangrijke attracties in en rond Pretoria.


Cornerstone Guestlodge is zeer centraal gelegen in het oosten van Pretoria, maar toch wel dichtbij alle belangrijke attracties in en rond Pretoria.

Cornerstone Guestlodge is zeer centraal gelegen in het oosten van Pretoria, maar toch wel dichtbij alle belangrijke attracties in en rond Pretoria. Het oorspronkelijke huis is gekocht in 1997 en vervolgens begon de droom. In 2002 is men begonnen met de verbouw van het huis om te veranderen in de lodge. Cornerstone Guestlodge werd officieel geopend in juni 2003.
De appartementen variëren van ca.40 m² tot 80 m². Ze hebben een slaapkamer, badkamer, keuken en woonkamer. De suites zijn individueel ingericht in verschillende thema's om ervoor te zorgen dat u zich comfortabel voelt. Voor een langer verblijf heeft men voorzieningen  zoals wasmachine, strijkijzer en strijkplank. De kamers zijn allen individueel ingericht en beschikken over airco en/of ventilator, verwarming, tv, radio, strijk faciliteiten en een keuken met magnetron en broodrooster. Badkamer met bad of douche, toilet en föhn. Enkele appartementen  hebben een wasmachine. De keuken is uitgerust met een koelkast, magnetron, gasfornuis, waterkoker, broodrooster, bestek en servies. Alle gasten kunnen gebruik maken van het zwembad en de grote Lapa.
Faciliteiten: receptie, bbq faciliteiten, zwembad, grote binnenplaats en parkeergelegenheid.
U ziet dichtbij Menlyn shopping mall, banken, restaurants en afhaalrestaurants. Er mag niet gerookt worden.