Daisy's Country Lodge - Springbok

Daisy's Country Lodge is een ware oase in het semi dessert gebied iets buiten Springbok in het hart van Namqualand.


Daisy's Country Lodge is een ware oase in het semi dessert gebied iets buiten Springbok in het hart van Namqualand.

Daisy's Country Lodge is een ware oase in dit semi dessert gebied. Het heeft prachtige uitzichten die uitkijken over de Koppies en de vallei. Het ligt 4 km buiten Springbok in het hart van Namqualand op 25 hectares.
Namaqualand staat bekend om zijn voorjaarsbloemen, zeldzame vetplanten, unieke inheemse planten, een rijke geschiedenis, gastvrijheid, onwerkelijk rotsformaties en het Richtersveld. Wij zijn slechts een uur rijden van de grens met Namibië.
Deze bestemming is zeker de moeite waard om iets langer dan 1 dag te zitten. Na een dag vol plezier en inspanning kunt u ontspannen in ons zwembad, genieten van een slaapmutsje in de Boma of gewoon genieten van de schitterende sterren en frisse boslucht.
Daisy's Country Lodge rolstoelvriendelijk.
Faciliteiten: zwembad, er zijn "braai" faciliteiten, veilig parkeren en uw huisdieren zijn van harte welkom. In de stad Springbok, vindt u alle belangrijke winkels en banken.
Men kan van alles voor u organiseren zoals paard rijden, picknicks, bloem , historische en mijn rondleidingen, wandeltochten, 4x4 tours naar richtersveld, raften, quad biking.
Daisy's Country Lodge ligt 4 km buiten Springbok. Er zijn 6 restaurants in verschillende prijsklasse en kwaliteit in Springbok.