Desert Homestead - Sesriem

Bekijk foto's

Desert Homestead ligt drie kilometer ten noordwesten van de C19 en de D854, ca. 32 km ten zuidoosten van Sesriem. De brede grazige vallei is beschut door de Nubib, Tsaris en Naukluft bergen met uitzicht op de verre duinen van de Namib woestijn in het westen.
In deze mooie setting, biedt men eenvoudige maar stijlvolle accommodatie in chalets. Rustige omgeving, u kunt buiten dineren, een verfrissende duik in het zwembad, prachtige zonsondergangen en zonsopkomsten zijn de basis genoegens van deze lodge. U wordt vriendelijk en gastvrij onthaald.
Desert Homestead heeft 20 rieten, en-suite chalets, allemaal comfortabel ingericht. Elk chalet heeft zijn eigen veranda, met uitzicht tot over de Rotterkaum bergen, de ideale plek na een drukke dag in de duinen.
Elk chalet heeft 1 groot 2 persoonsbed of 2 een persoons bedden met en-suite badkamer met douche en toilet. Het licht en de ventilatoren worden van zonne- en wind energie voorzien. Alle zeep, shampoo, bodylotion etc. zijn milieu vriendelijk.
De woonvertrekken van de Main Lodge zijn allemaal open, zodat gasten vrijuit kunnen bewegen. De veranda is zeer goed beschut waar u kunt genieten van een ontspannen ontbijt, lunch en diner met kaarslicht, zelfs op winderige avonden.
Binnenin vindt u een gezellige lounge met Afrikaanse decoratie en comfortabele lederen sofa's. Satelliet-tv is beschikbaar in een aparte ruimte en internet faciliteiten voor de gasten is beschikbaar in de aangrenzende Curio shop. Desert Homestead maakt gebruik van verse groenten uit eigen tuin. Het zwembad ligt aan de voorkant van het hoofdgebouw en is goed voor een verfrissende duik en kan het hele jaar door gebruikt worden. Accommodatie wordt aangeboden in rustieke chalets, allen zo opgesteld met voldoende afstand van elkaar en tussen de main lodge.
Excursies:
Sossusvlei safari in 4x4 auto bij voorkeur in de morgen vanwege het licht voor de foto’s,
Naukluft excursie in 4x4 auto duurt ongeveer 5-6 uur, geen extreme wandelingen.
Sun downer drive duur ongeveer 2-2,5 uur in 4x4 auto
Paard rijden met verschillende mogelijkheden.
Wandeling uitgezet bij de lodge, goed uitgegeven en uitstekend te doen na een autorit.
Andere activiteiten in de omgeving: quad biken, hete lucht ballon, vliegen met klein vliegtuigje, wijn proeverij bij Neuras Estate, helicopter vluchten. Dit kan allemaal verzorgd worden door Desert Homestead.

Kijk hier ook eens naar

Desert Camp - Sesriem

Desert Camp bij de Sossusvallei is een luxe accommodatie die bestaat uit 20 bungalows met allemaal een eigen badkamer/toilet, twee persoonsbedden, een slaapbank voor kinderen (onder 12 jaar) en een eigen veranda met kitchenette.