The Cavern

Bekijk foto's

The Cavern is een vakantieresort in de Drakensberg. Het is genoemd naar de "Cannibal Cavern". Het resort ligt op 3000 hectare eigen natuurgebied grenzend aan het Royal Natal National Park Amphitheatre – uitgeroepen tot Wereld Erfgoed.
Alle suites en kamers bieden een spectaculair uitzicht op de omliggende valleien, bossen en bergen.
The Cavern is gevestigd in een afgelegen vallei onder de enorme zandstenen rotsen van de noordelijke Drakensbergen. In de omgeving van The Cavern vindt u tal van Bushman schilderijen, 213 vogelsoorten, 150 soorten bomen en tal van wilde dieren.
Het resort organiseert dagelijks begeleide wandelingen naar prachtige bestemmingen zoals Thonsela Cave, Cannibal Cavern, Echo Cave en Sungubala oa. Heel speciaal zijn de wandelingen om de Tugela Gorge en naar de top van het Amphitheatre. The Cavern biedt een uitgebreid scala aan sport en recreatieve faciliteiten, van begeleide wandelingen tot paardrijdtochten door prachtige landschappen en vissen op forel in vijf goed gevulde stuwmeren. Op 6 kilometer afstand ligt All Out Adventures, waar u kunt mountain biken, quadbiken, bungy jumpen en een canopy tour kunt maken.
Extra prijs informatie