Ebb and Flow - Wildernis

Ebb and Flow is het camp in het Wilderness gedeelte van het Garden Route National Park. Ebb and Flow beschikt over diverse soorten bungalows.


Ebb and Flow is het camp in het Wilderness gedeelte van het Garden Route National Park. Ebb and Flow beschikt over diverse soorten bungalows.

Het Wilderness gedeelte van de Garden Route Nationale Park strekt zich uit van de Touw River monding tot de Swartvlei estuarium
Alle accommodaties in Ebb and Flow worden dagelijks schoongemaakt en voorzien van beddengoed, handdoeken en zeep. Het bestaat uit 4-bed familie cottages, elk met twee slaapkamers, een badkamer (bad), open gedeelte, gedeeltelijk ingerichte keuken.
4-bed B & B op houten palen, elk met twee slaapkamers, een badkamer (bad & douche), open gedeelte, gedeeltelijk ingerichte keuken.
Forest Cabins:4 bedden en 2 bedden, sanitair en gedeeltelijk ingerichte keukens. Een gemeenschappelijke keuken voor het koken.
NB: magnetrons zijn beschikbaar voor huur bij de receptie.
Veel faciliteiten zijn beschikbaar in de steden rondom het Park zoals George en Wilderness zelf. Er is geen winkel in het Restcamp
De dichtstbijzijnde restaurants zijn in de stad van de Wildernis, een lijst is beschikbaar bij de receptie. Er is geen  wasserette en droger faciliteit.

In het hart van de beroemde Zuid-Afrikaanse Garden Route, ligt een boeiende wereld van meren, rivieren, estuaria en stranden die prachtige liggen tegen een  achtergrond van weelderige bossen en hoge bergen, alle elementen die het Wildernis gedeelte van de Garden Route Nationale Park karakteriseren.
Natuurpaden vind u door dichtbeboste bossen en langs rustige rivieren, het biedt u de mogelijkheid om de schitterend gekleurde Knysna Lourie, of een van de vijf ijsvogel soorten die hier voorkomen te spotten.
Op zoek naar een vakantie vol actie avontuur? Dan is Wilderness de plek. Huur een kano of fiets, ga abseilen, kloofing, paragliding of deltavliegen. U kunt varen, vissen op Island Lake of wandeling maken naar de waterval boven Ebb & Flow Rest Camp. Er zijn activiteiten voor jong, oud, energiek en actief. Maak een wandeling langs een bospad of breng een bezoek aan de vogel kijkhut om de rijkdom aan vogels te ontdekken.