Erongo Wilderness Lodge - Omaruru

Bekijk foto's

Erongo Wilderness Lodge ligt te midden van granieten formaties aan de rand van een oude vulkaan. Dit is een speciaal gebied in Namibië omringd door de Erongo Mountains, waar de desert, bergen en het bushveld samenkomen. De lodge heeft 10 chalettenten in een prachtige setting tussen de rotsformaties. Elk chalet is exclusief en waarborgt privacy en rust.
De luxe tenten zijn gelegen onder rieten daken die voor schaduw en verkoeling zorgen. Ze hebben allen een net voor de ramen en de deuren. De en-suite badkamers zijn gebouwd rond de bestaande rotsen en bomen op een zeer natuurlijke manier.
Het restaurant ligt op een aparte granieten heuvel. Zowel het restaurant als de lounge bieden een spectaculair uitzicht op het berglandschap.
Gasten en dieren zijn in staat om naar elkaar te kijken onder het genot van een drankje, de gasten vanaf dek, en de dieren vanuit de verlichte waterpoel onder het dek.
Met een grote, centrale open haard, comfortabele lounge en onze 'mokoro' bar, is dit de plek om te ontspannen.
Activiteiten:
Wandelen is de beste manier om de schoonheid van de Erongo Mountains ervaren. De gidsen delen hun kennis van de lokale fauna, flora en folklore op wandelingen over de rotsen en door rijke valleien.
Populaire wandelingen zijn onder andere:
The Mountain Top Walk: het best is dit te doen in de vroege ochtend, uw gids zal u begeleiden op een 2 tot 3 uur durende wandeling door de bush en naar de top van een imposante rots.
De Sundowner Walk: In de late namiddag wordt u begeleidt naar een rots met een spectaculair uitzicht op de omliggende bergen.
Safari’s:
Safari’s in landcruisers in de omgeving van de lodge en het ruim 200.000 hectare grote conservancy. De safari’s worden begeleid door een gids.
U kunt een bezoek brengen aan “Paula’s Cave” waar rotstekeningen te zien zijn.
Vogels: Peregrine Falcon en Dwergarend zijn hier ook te zien. In de directe omgeving van de lodge zijn meer dan 50 verschillende soorten vogels, waaronder Redbilled Francolin, Hartlaubs Francolin, Namaqua Zandhoenders, Ruppell's Parrot, Rosyfaced Lovebird, Monteiro's Hornbill, Carp Tiet, Short-toed Rotslijster, Damara Rockrunner, Pririt Batis, Whitetailed Klauwier, Palewinged Starling, Violet-eared Waxbill, Roodharige Finch, en de Gele Canarische.