Fairlight Beach House - Umdloti

Fairlight Beach House ligt in Umdloti aan de oostkust van Kwa-Zulu Natal. Het is een vijf-sterren guest house met 6 aantrekkelijke en-suite kamers.


Fairlight Beach House ligt in Umdloti aan de oostkust van Kwa-Zulu Natal. Het is een vijf-sterren guest house met 6 aantrekkelijke en-suite kamers.

Fairlight Beach House is gelegen in het prachtige dorp Umdloti aan de oost van Kwa-Zulu Natal. Het ligt op een steenworp afstand van de ongerepte kust dat één van de beste badstranden van Zuid-Afrika te bieden heeft. Fairlight Beach House biedt een adembenemend zeegezicht. U hebt hier meer mogelijkheden dan relaxen op het strand. Fairlight is ideaal gelegen voor de gasten om van diverse watersporten in de warme Indische Oceaan te genieten. Fairlight Beach House is een vijf-sterren guest house dat een ongeëvenaarde gastvrijheid en service biedt.
Fairlight Beach House dateert uit het begin van de jaren 1900. Het huis werd gebouwd door Squire Bacon, de Margaret Bacon Avenue is vernoemd naar zijn vrouw. De familie Squire zag vaak de schoener van hun handelspartner uit Engeland langs hun huis zeilen. De naam van de schoener was "Fairlight", waar het huis haar naam aan heeft te danken.
Fairlight Beach House biedt alle comfort in 6 aantrekkelijke en-suite kamers. Alle kamers hebben uitzicht op zee vanaf de houten veranda’s. De kamers zijn voorzien van airconditioning, koffie en thee faciliteiten, haardroger, bar koelkast en DSTV / MNET.
In de buurt van Fairlight Beach House liggen 10 uitstekende golfbanen, de dichtstbijzijnde is 10 minuten rijden.
Strand activiteiten omvatten surfen, kitesurfen, diep water vissen, dolfijn bekijken en paardrijden.
Er is ook een mogelijkheid van microlight en helikopter vluchten in de buurt.
Slechts 5 minuten rijden van Fairlight Beach House ligt de Sibaya Casino.
Ook aanraders zijn: een bezoek aan uShaka Marine World in Durban, Croc Wereld in Umhlali of een safrai in Tala Game Reserve, slechts op 45 minuten rijden.
Umdloti beschikt ook over enkele uitstekende restaurants die op loopafstand van Fairlight Beach House zijn gelegen.