Farr Out! - Paternoster

Farr Out! is een luxe guesthouse met 4 comfortabele kamers en een tipi-tent in Paternoster.


Farr Out! is een luxe guesthouse met 4 comfortabele kamers en een tipi-tent in Paternoster.

Bekend als het St. Tropez van Zuid-Afrika blijft Paternoster een charmant oud vissersdorp aan de westkust, op slechts een kleine 1,5 uur rijden ten noorden van Kaapstad, waar heden en verleden elkaar ontmoeten. De paar minuten rijden van het 'centrum' van Paternoster naar  Farr Out is niet wat je precies veel zou willen noemen. Maar als je aankomt in deze zanderige bushveld wildernis, voel je onmiddellijk de rust op je neerdalen. U loopt het schelpen pad op en ziet aan de ene kant het “fijnbos” en aan de andere kant de zee.  Vang een glimp op van de laatste bemande vuurtoren van Zuid-Afrika die ligt in het nabijgelegen Cape Columbine Nature Reserve of luister naar de misthoorn.
Uw gastheer/gastvrouw zijn Marion Lubitz en Deon van Schalkwyk
4 comfortabele kamers maken uw verblijf heerlijk in Paternoster. De Black Mussel room met uitzicht naar het oosten. Het heeft een king size bed die omgebouwd kan worden tot 2 eenpersoonsbedden. U kijkt uit over het “Fynbos”. Het heeft tevens een privé terras.
White Mussel room en Oyster room hebben beiden uitzicht op het noorden en de zee. Ze hebben king size bedden met prachtig uitzicht op zee. Ze hebben beiden tevens een privé terras.
Perlemoen  kijkt uit richting het Oosten met prachtige zonsopkomsten vanuit deze kamer. Het heeft 2 eenpersoonsbedden die omgezet kunnen worden topt een king size bed.
Alle kamers hebben de beschikking over een eigen ingang (behalve Perlemoen), en suite badkamer met douche, ventilatoren,( White Mussel en Oyster), kluis (behalve (Perlemoen), hifi (behalve Perlemoen)TV, haardroger, bedlinnen, handdoeken, strand lakens, mini bar (behalve Perlemoen), koffie/thee faciliteiten, alarm systeem, veilige parkeerplaats, privé terras (behalve Perlemoen), er mag niet gerookt worden in de kamers. Men spreekt Engels, Afrikaans en Duits.
Ontbijt wordt aan de grote ontbijttafel geserveerd.