Fiume Bush Camp Grootfontein

Fiume Bushcamp - Dichter bij de San cultuur kunt u niet komen


Fiume Bushcamp - Dichter bij de San cultuur kunt u niet komen

Fiume Bush Camp ligt op een duin omgeven met Kalahari Desert begroeiing en savannes. Het ligt 75 kilometer ten noord-westen van Grootfontein aan de D2844. Het is een ideale stop voor bezoekers tussen Etosha of het Waterberg Plateau en de Caprivi strook en de Bushman cultuur willen leren kennen. Dichter bij de San cultuur kunt u niet komen.
U verblijft in comfortabel luxe tenten met eigen badkamer met douche en toilet. Men hanteert een minimum verblijf van 2 nachten om u voldoende uitleg te kunnen geven over het leven van de Bushman
Het verblijf bij Fiume Bushcamp is inclusief all maaltijden met tijdens het diner wijn van de dag en een volle dag een Bushman Experience.
De Bushman Experience bestaat uit het vuur maken op de traditionele manier, een Bushwalk met daarbij veel uitleg over de planten, dieren en de manier van jagen van de Bushman, het maken van sieraden door de vrouwen met alles wat de natuur te bieden heeft, de spellen van de Ju/Hansi clan en traditionele dansen. Bij alles wordt veel uitleg gegeven.