Fly-in safari Botswana

Tijdens de Fly-in safari Botswana vliegt u van accommodatie naar accommodatie in Moremi. U kunt de reis aanpassen met verblijf in Chobe


Tijdens de Fly-in safari Botswana vliegt u van accommodatie naar accommodatie in Moremi. U kunt de reis aanpassen met verblijf in Chobe

Prijzen

Laagseizoen december 2020 - maart 2021 Middenseizoen 1 april -30 juni, 1-14 november Hoogseizoen 1 juli - 31 oktober
€ 2970,00 per persoon € 3620,00 per persoon € 4254,00 per persoon
Exclusief intercontinentale vlucht, de prijzen kunnen afwijken in verband met de sterk fluctuerende Rand

Botswana is het land dat bekend staat om de luxe lodges. U kunt een erg luxe reis in Botswana maken zonder van een huurauto gebruik te maken. U vliegt via Johannesburg naar Maun/Kasane. In Maun/Kasane vliegt u in een klein vliegtuig door naar uw eerste camp in Moremi. Alle tussenliggende afstanden zult u verplaatst worden met een dergelijk klein vliegtuig. U komt aan het einde van uw reis weer terug in Maun/Kasane van waar u via Johannesburg weer vertrekt naar Nederland.

Een fly-in reis op maat naar Botswana of Namibie is mogelijk.

Dag tot dag beschrijving

Met de Fly-in safari Botswana vliegt u van Kasane/Maun met overnachting in Chobe safari lodge naar Dinare camp en Moremi Crossing, twee luxe lodges in Moremi. Verlenging als ook een fly-in op maat is mogelijk.

Afbeelding van Kasane Airport U vliegt vanuit Europa richting Zuidelijk Afrika. Indien u een nachtvlucht heeft kunt u doorvliegen naar Kasane. Zo niet dan zult 1 nacht in Johannesburg moeten overnachten.
Afbeelding van Chobe 241 U komt aan in Kasane en verblijft 2 nachten in Chobe Safari lodge. De volgende dag gaat u verder Chobe of de delta in.
Accommodatie: Chobe Safari lodge
Maaltijden: ontbijt

+Dag 3 & 4 Okavango delta

Rra Dinare in Okavango Delta

Afbeelding van Rra Dinare 02 Rra Dinare ligt in een privé gebied in het hart van de Okavanga Delta. Het ligt op de zuid oosten van het Moremi wildpark en biedt een schitterende Okavanga omgeving en een echte Okavanga wildernis ervaring. De concessie is beroemd om zijn vele buffelkuddes, vandaar de namen. De suites van het Rra Dinare camp hebben allemaal een buitendouche en kijken uit op de rivier de Gomoti,
Activiteiten omvatten dag en nacht gamedrives op en buiten de paden in het gebied grenzend aan Moremi Game Reserve, seizoensgebonden water (mokoro) activiteiten op de Gomoti-rivier en safariwandelingen.
Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden en activiteiten zoals safari’s en boottochten inclusief

+Dag 5 & 6 Moremi Crossing

Moremi Crossing Maun

Afbeelding van Moremi Moremi Crossing Moremi Crossing is een nieuw kamp bestaande uit 16 luxe tenten op een eiland met palmbomen in Moremi. Het kijkt uit over Chief’s Island. Moremi Crossing is een safari kamp dat luxe met eenvoud combineert. Het is een 100% eco vriendelijke lodge dat van de laatste zonnecel technieken gebruik maakt.
Het hoofdgebouw bestaat uit een grote open, maar wel overdekte veranda met een spectaculair uitzicht over de Boro rivier naar Chief’s Island. De halve maan vormige ruimte is in verschillende niveaus gebouwd wat een erg ruimtelijk gevoel geeft.
Het restaurant, de bar en de lounge hebben een groot strodak dat tegen de boomtoppen aan ligt. In de schaduw van deze bomen ligt een terras dat naar het zwembad gaat.
Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden en activiteiten zoals safari’s en boottochten inclusief.
Afbeelding van Maun Airport Deze reis kan makkelijk verlengd worden met Nxai Pan of de Centrale Kalahari.
Vandaag vliegt u weer terug naar Europa.

En tot slot...

Meet en greet op vliegveld bij aankomst
Verblijf in luxe accommodatie inclusief ontbijt, lunch en diner en safari's en overige activiteiten op alle locaties
Entrees van Moremi en Chobe
Vervoer tussen de diverse accommodaties per vliegtuig
Routebeschrijving Suid Afrika Reise

Exclusief intercontinentale vlucht en visakosten