Fly-in safari Botswana

Tijdens de Fly-in safari Botswana vliegt u van accommodatie naar accommodatie in Moremi. U kunt de reis aanpassen met verblijf in Chobe


Tijdens de Fly-in safari Botswana vliegt u van accommodatie naar accommodatie in Moremi. U kunt de reis aanpassen met verblijf in Chobe

Exclusief intercontinentale vlucht, de prijzen kunnen afwijken in verband met de sterk fluctuerende Rand

Botswana is het land dat bekend staat om de luxe lodges. U kunt een erg luxe reis in Botswana maken zonder van een huurauto gebruik te maken. U vliegt via Johannesburg naar Maun. In Maun vliegt u in een klein vliegtuig door naar uw eerste camp in Moremi. Alle tussenliggende afstanden zult u verplaatst worden met een dergelijk klein vliegtuig. U komt aan het einde van uw reis weer terug in Maun van waar u via Johannesburg weer vertrekt naar Nederland.

Een fly-in reis op maat naar Botswana of Namibie is mogelijk.

Dag tot dag beschrijving

Met de Fly-in safari Botswana vliegt u van Maun naar Pom-Pom en Moremi Crossing, twee luxe lodges in Moremi. Verlenging als ook een fly-in op maat is mogelijk.

Afbeelding van Kasane Airport U vliegt vanuit Europa richting Zuidelijk Afrika. Indien u een nachtvlucht heeft kunt u doorvliegen naar Kasane. Zo niet dan zult 1 nacht in Johannesburg moeten overnachten.
Afbeelding van Chobe 241 U komt aan in Kasane en verblijft 1 nacht in Chobe Safari lodge. De volgende dag gaat u verder Chobe of de delta in.
Accommodatie: Chobe Safari lodge
Maaltijden: ontbijt

+Dag 2 & 3 Pom Pom

Pom Pom Okavango

Afbeelding van Moremi Pom Pom Camp 08 Pom Pom ligt op het Pom Pom eiland in een privé gebied in het hart van de Okavanga Delta. Het ligt op de westelijke grens van het Moremi wildpark en biedt een schitterende Okavanga omgeving en een echte Okavanga wildernis ervaring.
Het hoofdgebouw is gebouwd van riet en canvas. Hier bevinden zich de lounge, het restaurant en de bar. Ook is hier een kleine cadeau winkel en de boma te vinden. Het zwembad ligt dicht bij het hoofdgebouw en de bar, waar u uitstekend kunt relaxen na een warme dag.
Pom Pom bestaat uit negen luxe safari tenten die helemaal in safari stijl zijn ingericht. Alle tenten hebben een eigen, semi open, badkamer. 8 tenten hebben uitzicht over de Pom Pom lagune. De tenten liggen in de schaduw van de bomen in het kamp. Eén tent is een familietent voor 4 personen met eigen badkamer. Deze ligt het dichtst bij het hoofdgebouw.
Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden en activiteiten zoals safari’s en boottochten inclusief

+Dag 4 & 5 Moremi Crossing

Moremi Crossing Maun

Afbeelding van Moremi Moremi Crossing Moremi Crossing is een nieuw kamp bestaande uit 16 luxe tenten op een eiland met palmbomen in Moremi. Het kijkt uit over Chief’s Island. Moremi Crossing is een safari kamp dat luxe met eenvoud combineert. Het is een 100% eco vriendelijke lodge dat van de laatste zonnecel technieken gebruik maakt.
Het hoofdgebouw bestaat uit een grote open, maar wel overdekte veranda met een spectaculair uitzicht over de Boro rivier naar Chief’s Island. De halve maan vormige ruimte is in verschillende niveaus gebouwd wat een erg ruimtelijk gevoel geeft.
Het restaurant, de bar en de lounge hebben een groot strodak dat tegen de boomtoppen aan ligt. In de schaduw van deze bomen ligt een terras dat naar het zwembad gaat.
Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden en activiteiten zoals safari’s en boottochten inclusief.

+Dag 6 - 8 Verlenging Chobe

Chobe Safari Lodge - Kasane

Afbeelding van Chobe 241 Chobe Safari Lodge ligt in Kasane op de oevers van de Chobe rivier. Het grenst aan het Chobe Nationaal Park en ligt dicht bij het 4 landen punt met de grenzen van Botswana, Zimbabwe, Zambia en Namibië.
Vanwege haar ligging is het hier erg gunstig om hier meerdere dagen te verblijven zodat u het Chobe Park, de Victoria Watervallen en de Caprivi strook kunt bezoeken. De lodge is onlangs gerenoveerd en biedt uitstekende mogelijkheden om safari’s, zowel met 4x4 auto’s als per boot, te ondernemen.
Chobe Safari Lodge heeft diverse kamers met eigen douche/toilet, sommige met ligbad, maar ook familie kamers met twee badkamers. Een groot gedeelte van de kamers hebben uitzicht op de Chobe rivier. Ook zijn er rondavels op het terrein waar men kan overnachten. Deze liggen in de mooi aangelegde tuin.
Vanaf het restaurant en de bar heeft men een schitterend uitzicht over de Chobe Rivier. Er is verder een ruim zwembad.
Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden en activiteiten zoals safari’s en boottochten inclusief.
Afbeelding van Kasane Airport Deze reis kan makkelijk verlengd worden met Nxai Pan of de Centrale Kalahari.
Vandaag vliegt u weer terug naar Europa.

En tot slot...

Meet en greet op vliegveld bij aankomst
Verblijf in luxe accommodatie inclusief ontbijt, lunch en diner en safari's en overige activiteiten op alle locaties
Entrees van Moremi en Chobe
Vervoer tussen de diverse accommodaties per vliegtuig
Routebeschrijving Suid Afrika Reise

Exclusief intercontinentale vlucht en visakosten