Forester Arms - Mhlambanyatsi

Bekijk foto's

Forester Arms is een charmant hotel in de vruchtbare Ezulwini Vallei, het hart van Eswatini, omgeven door uitgestrekte bossen en hoge bergen.
Het ligt op een half uurtje rijden ( 27 km) ten zuiden van de hoofdstad Mbabane. Het is een mooie uitvalsbasis om de bezienswaardigheden in de Ezulwini Vallei te bezoeken.
Foresters Arms is een motelachtige accommodatie in landelijke sfeer. De 34 kamers zijn comfortabel en eenvoudig maar voorzien van alle gemak. Elke kamer heeft een groot bed (of twee aparte bedden), een gezellige zithoek, open haard en een eigen badkamer met douche. Vanaf de patio loopt u direct de tuin in waar het zwembad is gelegen. De receptie, lounge en het restaurant bevinden zich in het hoofdgebouw. Het zijn vooral de weelderige tuin met zijn talrijke vogels, de paarden in de wei en de bosrijke omgeving met hoge bergen op de achtergrond, die Foresters Arms al jarenlang tot een geliefde overnachtingsplek maken.
U kunt hier wandelen, picknicken bij de waterval, vissen, mountainbiken, paardrijden, vogelspotten, tennissen, squashen, jeu de boules en cricket spelen.