085 4010816  info@suidafrikareise.nl

Fotoreis Namibië

Fotoreis naar Namibië met professionele begeleiding

Fotoreis naar Namibië met professionele begeleiding

Exclusief vlucht Nederland - Namibië, verblijf op 2-persoonskamers, Safari's,

Afhankelijk van de Airline waar u voor kiest vliegt u naar Windhoek waar uw reis begint. U bezoekt onder andere de hoogtepunten Sossusvallei en het Etosha Wildpark

Fotoreis Namibië dag tot dag beschrijving

Onder begeleiding van twee fotografen maakt u een reis door Namibië van Windhoek via de Sossusvallei, Swakopmund en Spitzkoppe naar Etosha.

U vertrekt uit Europa en komt de volgende dag aan in Windhoek waar u wordt opgehaald voor uw reis door Namibië

+Dag 1 Windhoek

Terra Africa

Uw gids haalt u op van Windhoek vliegveld. Hij brengt u naar uw accommodatie. Afhankelijk van de vlucht moeten we kijken of er tijd is om Windhoek te bekijken. U bezoekt het centrum van Windhoek, Auspannplatz en de Township Katutura. Uw diner vindt plaats bij Joe’s Beerhouse een populair restaurant in Windhoek.

+Dag 2 & 3 Sossusvallei

Elegant Desert Lodge Stellenbosch

U gaat via de B1 naar Rhehoboth en vanaf hier gaat u naar Sesriem. U komt het Namib Naukluft Park binnen en vervolgt uw weg tot aan Sossusvlei. U hebt de middag om rustig van de omgeving te genieten. De volgende dag gaat u naar Sesriem bij zonsopkomst. U bezoekt de Sossuvlei met de bus. Er is natuurlijk gelegenheid genoeg om uit de bus te gaan en foto’s te maken. De Sossusvlei is slechts een klein deel van het grootse Namib Naukluft Park dat een gebied van 49.000km omvat. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn de enorme rode zandduinen, die 380m boven de droge Tsauchab Rivier uitkomen en 220m boven de omliggende zee van zand liggen. Deze duinen behoren tot de hoogste van de wereld.

+Dag 4 Swakopmund

Meike's Guesthouse Swakopmund

U reist via Solitaire naar Swakopmund aan de kust van de Atlantische Oceaan. Solitair is een afgelegen, vriendelijk plekje middenin de woestijn en het blijft een favoriete trekpleister. Hier kun je foto’s maken en appelgebak eten als u dit wilt. Het is een beroemd plaatsje voor Namibië. Hier kom je reizigers van over de hele wereld tegen. Van Solitaire reist u naar Swakopmund, door de ruige Kuiseb Rivier Vallei. In de middag kunt u Swakopmund bezoeken te voet. Het is de badplaats van Namibië.

+Dag 5 Walvisbaai en Spitzkoppe

Hohenstein Lodge Usakos

Vandaag is er een vroeg ontbijt. U gaat naar Walvis Bay voor een zeehonden en dolfijn cruise. U geniet van een hele morgen in Walvis Bay. Na de cruise gaat u verder op pad naar het Erongo gebied. Een mooi gebied tussen Windhoek, Swakopmund en Etosha in. Deze omgeving is prachtig en men kan hier activiteiten ondernemen als u dit wilt. Dit gebied is redelijk onontdekt door de gemiddelde toerist.

+Dag 6 & 7 Etosha Safari's

Etosha Village

Vandaag gat u verder richting Etosha. Het park in Namibië waar iedereen graag naar toe wil. Uw accommodatie ligt aan de Zuidkant net buiten het park. De 1ste dag nog gaat u op pad voor een safari in Etosha. U gaat de Zuid kant van het park naar binnen. Het park omvat 22 270 km2. Etosha Pan is 120 km lang en 72 km op zijn breedst. Vier van de ‘Big Five’ zijn hier te vinden: olifant, neushoorn, leeuw en luipaard. Behalve de zeldzame impala’s met zwarte gezichten en de Damara dik-dik is er een overvloed aan giraffe, rood hartebeest, gemsbok, eland, kudu, cheeta, hyena en grote kuddes wildebeest, springbok en zebra’s. De 2de dag gaat u opnieuw het park in met een safari auto en hebt u een hele dag om op safari te gaan samen met uw mede fotografen. Safari’s in open safari auto’s alleen gereserveerd voor de FotoClass groep
U gaat terug naar Windhoek via Otjiwarongo en Okahandja. Als de tijd het toe laat wordt er gestopt bij de Woodcraft Markt in Okhandja. U wordt afgezet bij het vliegveld in Windhoek voor uw terug vlucht naar Europa waar u de volgende dag aankomt

En tot slot ....

Inbegrepen:
• Transfers
• 2 Ned/Eng/Duits talige instructeurs/reisleiders van FotoClass
• Verblijf op basis van 2 pers. kamers
• Maaltijden op basis diner en ontbijt (Swakopmund alllen ontbijt)
• Entreegelden Sossusvallei en Etosha
• Dolphin Sea Cruise in Walvisbaai
• Bijeenkomst vooraf en nadien bij FotoClass


Niet inbegrepen:
• Vlucht Amsterdam - Windhoek v.v.
• Reis/ ziekte- en annulerings verzekering
• Niet genoemde maaltijden / drankjes
• Uitgaven van persoonlijke aard
• Vaccinatie's DKTP / Hep A
• Reis/ ziekte- en annulerings verzekering
• Niet genoemde maaltijden / drankjes
• Uitgaven van persoonlijke aard
• Vaccinatie's DKTP / Hep A