Gala Gala Eco Resort - Ponte d'Ouro

Bekijk foto's

Gala Gala Eco Resort is gelegen in een inheems bos bij het plaatsje Ponte d'Ouro in Mozambique. Het ligt op een steenworp afstand van het strand en van het centrum van Ponte d'Ouro. Het biedt alle ruime voor de liefhebber van rust en stilte. Het woord Gala Gala betekent Gecko in het lokale dialect, daar komt ook de inspiratie van de naam vandaan. Het heeft luxe hutten, standaard rieten hutten en ruime campingplaatsen. De standaard rieten hutten liggen in het bos. Het heeft twee vierpersoonshutten (met losse bedden) en zeven tweepersoonshutten (met tweepersoonsbedden) beschikbaar. De hutten zijn voorzien van elektrische verlichting, ventilatoren, beddengoed en muskietennetten. De luxe hutten staan in de schaduw van de bomen. Er zijn twee- en vierpersoonshutten. Elke hut heeft een tweepersoonskamer, een badkamer, volledig uitgeruste keuken en een eet- en braai gebied. De vierpersoonshutten hebben een extra tent naast de hut met twee eenpersoonsbedden. 

Het rustige zandstrand ligt op slechts vijf minuten lopen van het resort. U heeft hier de mogelijkheid om te duiken of te snorkelen, een rustige wandeling in de bossen of duinen te maken. Spot dolfijnen, walvishaaien en bultrug walvissen (seizoenafhankelijk). 

Let op! : Houd uw deuren/ritsen gesloten in verband net de aanwezigheid van apen.

Let op! : Het water wordt opgepompt door elektrische pompen. Het kan dus mogelijk zijn dat er een keer geen watervoorziening is in verband met het uitvallen van het elektriciteit.


Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen

Afbeelding van Machangulo 2
Lees meer

Self-drive 3 landen door Zuid-Afrika, Mozambique en eSwatini - 16 dagen

16 daagse Self-drive reis 3 landen avontuur door Zuid-Afrika, Mozambique en eSwatini

Afbeelding van Tofo 01
Lees meer

Kampeerreis Zuid-Afrika, Mozambique en eSwatini - 21 dagen

Deze 21-daagse kampeerreis brengt u door zowel Zuid-Afrika, Mozambique en eSwatini en laat u zowel de prachtige landschappen, stranden en cultuur van Zuidelijk Afrika ervaren.

Afbeelding van Actief Dolphin Swim
Lees meer

Gezinsreis safari en strand - 7 dagen

Gezinsreis safari en strand geeft in 7 dagen de mogelijkheid veel safari's te maken maar ook heerlijk te relaxen aan het strand in Mozambique. Prijs op aanvraag.