Gala Gala Eco Resort - Ponte d'Ouro

Gala-Gala Eco Resort is gelegen in een inheems bos bij het plaatsje Ponte d’ Ouro in Mozambique. Gala Gala Eco Resort ligt op een steenworp afstand van het strand en van het centrum van Ponte d’ Ouro.


Gala-Gala Eco Resort is gelegen in een inheems bos bij het plaatsje Ponte d’ Ouro in Mozambique. Gala Gala Eco Resort ligt op een steenworp afstand van het strand en van het centrum van Ponte d’ Ouro.

Gala-Gala Eco Resort is gelegen in een inheems bos bij het plaatsje Ponte d’ Ouro in Mozambique. Het biedt alle ruime voor de liefhebber van rust en stilte. Het woord Gala-Gala betekent Gecko in het lokale dialect. Door de mooie bush omgeving leven hier veel gecko’s wat de inspiratie was voor de naam. Door de biodiversiteit van het gebied in en rond het resort is er een indrukwekkende verscheidenheid aan vogels, vlinders en andere inheemse en interessante fauna.
Gala-Gala Eco Resort biedt zowel de ruimte en het landschap voor degenen die de rust zoeken als voor degenen die een actievere vakantie zoeken met een groot aantal activiteiten.
Gala-Gala Eco Resort biedt persoonlijke aandacht en service. Het rustige zandstrand ligt op slechts 5 minuten lopen van het resort. U heeft hier de mogelijkheid om te duiken of te snorkelen maar ook om een rustige wandeling in de bossen en duinen te maken.  U kunt snorkelen in de rustige baai maar u kunt ook mee met de boot voor de duikers om bij de ondiepe riffen te snorkelen. Ponta baai wordt ook regelmatig bezocht door dolfijnen, walvishaaien en, in het seizoen, bultrug walvissen. Ponta d’ Ouro is ook een populaire bestemming voor surfers, kitesurfers en diepzee sportvissers.
Gala Gala Eco Resort ligt op een steenworp afstand van het centrum van Ponte d’ Ouro. Omdat de afstand toch redelijk is heeft men geen last van het geluid van het dorp. 
Houdt uw deuren/ritsen gesloten in verband net de aanwezigheid van apen. Het water wordt opgepompt door elektrische pompen. Het kan voorkomen dat incidenteel geen watervoorziening is in verband met het uitvallen van elektriciteit. Het resort beschikt over luxe hutten voor de bezoeker die iets meer wenst, zeer populaire rieten hutten en ruime campingplekken. De prachtige omgeving waarin de accommodaties zijn gelegen brengen u terug naar de natuur. 
De standaard rieten hutten liggen in het dichtbegroeide bos. Er zijn 2 4-persoons (met enkele beden) en 7 2-perssons (tweepersoonsbedden) hutten. De hutten beschikken over elektrische verlichting, ventilatoren, beddengoed en muskietennetten en elektrische verlichting.
Luxe rieten hutten
De rieten hutten zijn zo opgesteld dat u alle privacy in de schaduw van de mooie inheemse bomen. Er staan 2- en 4-peroons hutten. Elke unit heeft een ingerichte 2-persoons slaapkamer. Verder is er een ruime badkamer, een volledig uitgeruste keuken en een eet- en braai gebied voor elke hut. Er is verder een hangmat, ventilator, muskieten netten, stopcontacten en elektrische verlichting aanwezig. De 4 persoons hutten hebben een extra tent naast de huisjes met 2 eenpersoonsbedden en elektrisch licht en is ideaal voor kinderen. Er zijn geen handdoeken!!!!
In de gezamenlijke keuken is voldoende ruime om uw maaltijden te verzorgen maar u kunt zich ook laten verwennen door de smaaksensatie met de op maat verzorgde pakketten van Gala Gala.
Telnr:+258 84 545 8494 or +258 84 753 1771.  Please note that the Border closes at 5pm.