Gecko Lodge - Hazyview

Perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de Panoramaroute en het Krugerpark


Perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de Panoramaroute en het Krugerpark

Gecko Lodge ligt ongeveer 3 km buiten Hazyview op een 35 hectare grote boerderij aan de Sabie Rivier. De lodge is een plek van rust, comfort, goede service en lekker eten.  

Anja (Duitse) en Gideon Barnard (Zuid-Afrikaan) zijn de nieuwe eigenaren van Gecko Lodge en zijn erg gehecht aan persoonlijke aandacht en service met een glimlach.
Gecko Lodge biedt 23 kamers met eigen douche/toilet. Dit zijn 2 persoons maar ook enige 3-persoons en familiekamers. Elke kamer heeft zijn eigen inrichting gebaseerd op comfort. In de kamers zijn plafond ventilatoren en een kluisje. U kunt uw eigen koffie of thee op de kamer zetten. Men kan de was voor u verzorgen
Voor de budget reiziger heeft Gecko Lodge, op enige afstand van de Lodge, kampeerplekken en een slaapzaal met eenvoudige kamers voor backpackers.
De lodge heeft ook een zwembad, een zgn. ‘Rockpool’. U kunt een korte  wandeling op eigen terrein naar de oevers van de Sabie Rivier maken waar u uitstekend vogels kunt spotten.
Verder is er een restaurant waar naast het ontbijt ook 3-gangen diners worden geserveerd. Buiten is een haardplek waar u gezellig met andere gasten kunt verblijven.
Het is een ideale uitvalsbasis om het Krugerpark of de Panorama route te bezoeken. Ook zijn er veel activiteiten te ondernemen in de omgeving van Hazyview.