Gezinsreis

Ook voor kinderen veel te beleven

Gezinsreis

In Zuid Afrika, Namibië en Botswana is voor elke leeftijd iets te doen. Het zal dan ook voor alle gezinsleden een onvergetelijke vakantie worden.
Om het iedereen naar de zin te maken willen we graag weten waar de interesses liggen zodat alle gezinsleden aan hun trekken komen. Wij maken in alle gevallen een reis op maat waarbij u de  plaatsen bezoekt die op uw verlanglijstje staan en de activiteiten kunt doen die u wenst.

Ook is het verstandig dat u met kleinere kinderen niet zo vaak verplaatst en langere tijd op een plek blijft. En dat moet dan natuurlijk wel een accommodatie.

Vaak wordt een jubileum van een huwelijk of een ander heuglijk feit aangegrepen om een mooie reis met het hele gezin te maken. Ook hier kunnen we natuurlijk een mooie reis op maat maken waarin we rekening houden met alle wensen van de gezinsleden. Als er  kleine kinderen meereizen zullen we er rekening mee houden dat we de afstanden en de accommodaties dusdanig aanpassen dat het ook voor de jongste gezinsleden een onvergetelijke reis wordt.

Veel Nederlanders hebben familie in Zuid Afrika, Namibië of Botswana wonen. Ook zijn er steeds meer Nederlandse studenten die enige tijd in Zuid Afrika gaan studeren of een stage doen in Zuid Afrika, Namibië of Botswana.
Dat kan voor u een reden zijn om met uw gezin één van deze landen eens te bezoeken. Natuurlijk blijft het dan niet bij een familiebezoek maar wilt u dan ook meer van het land zien. Op basis van uw informatie en wensen kunnen wij een reisvoorstel maken, zodat u zowel uw familie bezoekt als ook een onvergetelijke reis maakt. Als u een bepaalde datum bij uw familie wilt zijn in verband met een verjaardag of jubileum zullen wij er dan natuurlijk voor zorgen dat u die dag zeker ter plekke bent.


Familiereis Zuid-Afrika - 14 dagen

Familiereis Zuid-Afrika biedt u in 14 dagen de mogelijkheid om veel safari's te maken en cultuur te ervaren in minder bekende gebieden in het noord-oosten van Zuid-Afrika.

  • Afbeelding van Gezinsreis Zuid Afrika

Familiereis Zuid-Afrika - Kaapstad, West- en Oostkaap - 21 dagen

Familiereis Zuid-Afrika Kaapstad, West- en Oostkaap laat u in 21 dagen kennis maken met Kaapstad, de Winelands, de Tuin Route, de zuid kust en een gedeelte van de Oostkaap provincie.

  • Afbeelding van Addo Elephant

Gezinsreis Namibië en Zuid-Afrika - 21 dagen

Gezinsreis Namibië en Zuid-Afrika is een mooie mix in 21 dagen van de ruige, droge Klahari en de vruchtbare wijnlanden

  • Afbeelding van Gezinsreis Namibie En Zuid Afrika

Gezinsreis safari en strand - 7 dagen

Gezinsreis safari en strand geeft in 7 dagen de mogelijkheid veel safari's te maken maar ook heerlijk te relaxen aan het strand in Mozambique. Prijs op aanvraag.

  • Afbeelding van Actief Dolphin Swim

Gezinsreis Zuid-Afrika

Gezinsreis Zuid-Afrika laat u in 14 dagen kennis maken met Kaapstad, de westkust met de Cederberg, de Wijnlanden, de Tuinroute en een gedeelte van de zuidkust.

  • Afbeelding van Westkaap   Route 62   Winelands   Jacaranda   Robertson 801

Rondreis Zuid-Namibië vanuit Kaapstad

Rondreis Zuid-Namibië vanuit Kaapstad - 21 daagse reis vanuit Kaapstad door Zuid-Afrika naar het zuiden van Namibië. Prijs op aanvraag

  • Afbeelding van Namibie Botswana 04