Gezinsreis safari en strand - 7 dagen

Gezinsreis safari en strand geeft in 7 dagen de mogelijkheid veel safari's te maken maar ook heerlijk te relaxen aan het strand in Mozambique.


Gezinsreis safari en strand geeft in 7 dagen de mogelijkheid veel safari's te maken maar ook heerlijk te relaxen aan het strand in Mozambique.

Prijzen

Periode Tot oktober 2019
Indicatieprijs per persoon € 885,00
Exclusief intercontinentale vlucht, de prijzen kunnen afwijken in verband met de sterk fluctuerende Rand

Gezinsreis safari en strand is een korte reis met de mogelijkheid veel safari's te maken in het Hluhluwe wildpark en het Tembe Elephant park maar ook heerlijk te relaxen aan het strand in Mozambique. U kunt tijdens uw verblijf in Mozambique ook zwemmen met dolfijnen. Deze reis is ook heel goed in te passen in een rondreis op maat tussen Johannesburg en Durban.

Dag tot dag beschrijving

Tijdens de gezinsreis safari en strand verblijft u in Mozambique aan het strand en maakt u safari's in het Hluhluwe wildpark en het Tembe Elephant park.

Afbeelding van Duban King Shaka International U komt aan in Durban. Indien u in de middag aankomt moeten we een extra nacht verblijf in Umdloti (vlak bij Durban) plannen. U haalt uw huurauto op.

+Dag 1 & 2: Bush - Hluhluwe afstand 245 km

Hilltop Camp Hluhluwe Wildpark

Afbeelding van HluHluwe Hiltop Camp U haalt uw huurauto op en vertrekt naar het Hluhluwe wildpark. In dit park kunt u uw eigen safari's rijden maar u kunt bij de receptie ook diverse safari's boeken. Het Hluhluwe/Imfolozi wild Park is het oudste wildpark van Zuid Afrika en beroemd om het feit dat in dit park de witte neushoorn voor uitsterven is behoed. Tegenwoordig leven alle dieren van de “Big 5” en heel wat andere diersoorten in dit park.
Accommodatie: Hilltop Camp.
Maaltijden: ontbijt

+Dag 3 - 5: Beach - Mozambique afstand 240 km

Gala Gala Eco Resort Ponte d'Ouro

Afbeelding van Pont D'Ouro Gala Gala Eco Lodge U vertrekt naar de grens met Mozambique bij Kosi Bay. Hier kunt u uw auto parkeren voor de komende dagen. Bij de grens schaft u uw visum voor Mozambique aan. U wordt vanaf de grens opgehaald door iemand van Gala Gala. Gala Gala is alleen met een 4x4 auto te bereiken maar de kosten om een huurauto de grens van Mozambique mee over te nemen zijn erg hoog. U kunt in Gala Gala ook zwemmen met dolfijnen.
Accommodatie: Gala Gala Eco resort.
Maaltijden: ontbijt

+Dag 6: Bush - Tembe Elephant Park afstand 65 km

Tembe Elephant Park

Afbeelding van Tembe Elephant Park U wordt weer naar de grenspost gebracht waar u uw huurauto weer ophaalt. Het is slechts een korte afstand naar Tembe. Tembe Elephant Park is een Big 5 park waar u twee safari's maakt, in de ochtend en de avond.
Accommodatie: Tembe Elephant Park.
Maaltijden: lunch (indien op tijd aanwezig), diner en ontbijt, inclusief safari's

+Dag 7: Vertrek afstand 385 km

Aankomst Durban King Shaka Intl.

Afbeelding van Duban King Shaka International U vetrekt weer naar Europa of vervolgt uw weg met een andere reis van Suid Afrika Reise.

En tot slot...

Inclusief:
Meet en greet op vliegveld bij aankomst
6 nachten verblijf in Zuid-Afrika en Mozambique op basis B&B, 1 maal diner
Huurauto Klasse C (Hyundai Accent of vergelijkbaar)
2 safari's bij Tembe Elephant Park
Transfer van Kosi Bay grenspost naar Gala Gala
Uitgebreide CDW2 'Super Cover' verzekering bij huurauto groep C
Bij 'Super Cover' verzekering huurauto:
- P(ersonal) A(ccident) I(nsurance)
- Bodem en bandenschade
- Ruitschade
- Laag eigen risico
Wegenatlas bij aankomst Johannesburg
Uitgebreide routebeschrijving Suid Afrika Reise

Exclusief:
intercontinentale vlucht
Entree van Tembe Elephant Park
Conservation fee van Hluhluwe/Imfolozi park
Visa gelden


Kijk ook hier eens naar:

Tembe Elephant Park

Tembe Elephant Park huisvest ongeveer 140, van grote volwassen mannetjes tot jongen, van de indrukwekkende Afrikaanse olifant

Bekijk pagina