Golden Gate Hotel - Golden Gate Highlands National Park

Het Golden Gate Hotel bestaat uit een hoofdgebouw met 54 hotelkamers en-suite. Rondom het hoofdgebouw bevinden zich 34 self-catering chalets.


Het Golden Gate Hotel bestaat uit een hoofdgebouw met 54 hotelkamers en-suite. Rondom het hoofdgebouw bevinden zich 34 self-catering chalets.

Het Golden Gate Hotel is een hotelcomplex met 54 kamers in het hoofdgebouw en 34 self-catering chalets aan het begin van het Golden Gate Highlands National Park, omgeven door zandstenen rotsen. 75% is uitgerust met een douche en 25% heeft een bad.De hotelkamers zijn uitgerust met telefoon, t.v., badkamer, thee- en koffiefaciliteiten. Sommige kamers hebben een balkon of veranda. De chalets zijn volledig ingericht voor self-catering. Het geheel is in 1997 totaal gerenoveerd. Het complex is goed gefaciliteerd met een receptie, winkel, benzinepomp en restaurant.
Het hotelcomplex aan de rand van het Golden Gate Highlands National Park op 20 kilometer van het dorp Clarens is onlangs in 2009 gerenoveerd.
Het complex beschikt over een receptie, dagelijks geopend van 07.00 - 20.00 uur. Het restaurant is geopend voor ontbijt van 07.00 - 10.00 uur, en voor diner van 19.00 - 21.30 uur. Koffie, lunch of snacks zijn verkrijgbaar in de coffeeshop tussen 10.00 en 18.00 uur. Rond 17.00 opent de bar tot laat. Verder vindt u op het terrein een tennisbaan, er zijn paardrijd mogelijkheden en er is een biljartkamer waar ook andere spelen mogelijk zijn. Verder biedt het complex een wasservice en de mogelijkheid geld te wisselen.