Groepsreis Botswana & Noord-Namibië via lodges - Sable

Groepsreis door Botswana via lodges - 12 dagen

Victoria Watervallen Chobe NP Moremi Game Reserve Makgadikgadi Pannen NP Hwange NP
Bekijk foto's

De reisbeschrijving

Deze 12-daagse safarireis maakt een mooie route rond de noordelijke delen van Namibië en Botswana, beginnend en eindigend in Victoria Falls. De reis is een safarireis boordevol activiteiten waarmee je de diversiteit van Botswana kunt ontdekken, evenals een glimp van de schoonheid van Namibië. De overnachtingen tijdens uw reis zijn zeer gevarieerd, u verblijft in zowel lodges, pensions en tentenkampen. Het is een 12-daagse reis via de Caprivistrip naar de westkant van de Delta en dan door naar Moremi, via de Makgadikgadi Pannen terug naar Kasane, waar u 2 dagen hebt om Chobe National Park te verkennen. 

Deze mobiele lodgesafari heeft een standaard van 2/3 sterren en biedt veel activiteiten. Vervoer tussen lodges wordt gedaan in een comfortabele minibus met airconditioning, uitgerust met een kleine koelkast en veel ruimte voor fotografische mogelijkheden. De activiteiten worden uitgevoerd in de verschillende lodges waar we verblijven met behulp van game drive-voertuigen van de lodge, boten en mokoro's (traditionele kano's). Er kunnen maximaal 11 personen mee.

Er zijn veel mogelijkheden om Botswana te ontdekken. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden.


Dag tot dag beschrijving

  Vlucht Amsterdam - Victoria Falls

  Suid Afrika Reise zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Er gaat geen directe vlucht naar Victoria Falls. U zult moeten overstappen. Wij kunnen de aansluitende vluchten naar ...

  Suid Afrika Reise zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Er gaat geen directe vlucht naar Victoria Falls. U zult moeten overstappen. Wij kunnen de aansluitende vluchten naar alle bestemmingen voor u regelen, wij werken met de meeste luchtvaartmaatschappijen samen.

  Vliegtarief
  Het vliegtarief is een dagprijs, gebaseerd op de vluchttarieven zoals deze op de dag van boeking van toepassing zijn. Deze tarieven kunnen per dag veranderen, dus ook hoger worden. Dit is afhankelijk van het aantal geboekte passagiers. Bij boeking zullen we dan ook van de op dat moment geldende prijs uitgaan.

  Bagage
  De airlines hanteren verschillende regels omtrent ruim- en handbagage. Wij boeken de vlucht standaard inclusief ruimbagage. De toegestane hoeveelheid hand- en ruimbagage kunt u vinden op de websites van de diverse luchtvaartmaatschappijen.

  Vluchtgegevens kunnen tussentijds wijzigen
  Het is zeer raadzaam om uw vluchtgegevens te controleren voordat u op reis gaat. De nieuwste informatie kunt u vinden op de websites van de diverse maatschappijen.

  Vertoon meer
 • West Caprivi National Park

  Dag 1
  Uw reis begint in Victoria Falls, Zimbabwe. Indien u aankomt in Livingstone of Kasane kunnen we een transfer voor u regelen naar Victoria Falls. U krijgt een 'safari briefing' van uw gids voor de reis en vertrekt vervolgens naar het westen. U steekt de grens over naar Namibië bij Katima Mulilo, waar u pauzeert voor lunch. De reis gaat verder de Caprivistrip in naar Camp Kwando of een vergelijkbare lodge. Deze lodge heeft een prachtig uitzicht over de Kwando River.

  Dag 2
  Na een goed ontbijt gaat u op safari in het nabijgelegen Mudumu Game Reserve, waar u hopelijk grote wildsoorten ziet. Olifanten, kudu en andere antilopensoorten worden vaak gezien in deze omgeving. Aan het eind van de ochtend komt u terug bij uw lodge voor lunch en een korte pauze, voordat u 's middags meegaat op een bootcruise over de Kwando River. Aan het einde van de middag kunt u relaxt genieten van een drankje, voordat het diner wordt opgediend en u in slaap gezongen wordt door de geluiden uit de Afrikaanse bush.

  • Nachten

   2

  • Maaltijden

   ontbijt
   diner

  • Activiteiten

   bootcruise
   gamedrive

  Camp Kwandoo - Kongola

  Gelegen aan de oevers van de Kwando rivier in het oostelijke deel van de Caprivi in Namibië ligt Camp Kwando. Het eiland biedt plaats aan 12 met riet bedekte tenten elk bestaande uit twee bedden die ...
  Gelegen aan de oevers van de Kwando rivier in het oostelijke deel van de Caprivi in Namibië ligt Camp Kwando. Het eiland biedt plaats aan 12 met riet bedekte tenten elk bestaande uit twee bedden die zijn omringt door een klamboe. Elke tent heeft een ensuite badkamer met douche, toilet en een wasbak met warm en koud water. Er zijn open lucht badkamers waardoor er kan worden genoten van de omliggende natuur. De tenten zijn gebouwd op palen met uitzicht over de rivier. Vanaf het terras van de tent kan er in de rivier worden gevist. Er zijn ook nog 4 grote chalets beschikbaar gebouwd tussen de bomen op palen. De Camp Site is gesitueerd tussen het hoofdgebouw en het eiland en biedt plaats aan 10 kampeerplaatsen. De faciliteiten zijn voorzien van douches en wasbakken met warm en koud water, toiletten en een plek waar u de was kan doen. Ontdek de geheimen van dit ongetemde stuk land aan de hand van boottochten, game drives of enkel aan de hand van een prachtige zonsondergang vanaf het terras met op de achtergrond de geluiden van het wild.
  Vertoon meer

  Caprivistrip

  De Caprivi Strip is een ouderwetse benaming maar deze wordt nog veel gebruikt.  De strip is een lange steelpan omsloten door permanent water en strekt ...

  De Caprivi Strip is een ouderwetse benaming maar deze wordt nog veel gebruikt.  De strip is een lange steelpan omsloten door permanent water en strekt zich in oostelijke richting uit van de Kavango River naar en langs de Zambezi, tot het vierlanden punt van Namibië, Botswana, Zimbabwe en Zambia. De groene savanne wordt begrensd door de rivieren Kwando, Linyanti en Chobe aan de zuidgrens met Botswana en door de Zambezi rivier die een deel van de noordgrens met Zambia vormt. De Caprivi is het natste gebied in Namibië met zijn hoge regenval en een aantal grote rivieren zoals de Okavango, Kwando en Zambezi; allen zijn afkomstig uit Angola en voorzien een enorm gebied van water. De regenval tussen november en maart ligt normaliter twee keer hoger (circa 500 - 600 mm) dan in het droge zuiden. Er zijn ook kleinere rivieren zoals de Linyanti en de Chobe.

  Locatie
  De Caprivi strip is een strook land tussen het noorden van Botswana en het zuiden van Angola en Zambia in.

  Geschiedenis
  De Caprivi strip heeft ook altijd een strategische betekenis gehad. Het is bezet geweest door de Britten, Duitsers, Zimbabwe en het ANC heeft zich hier ook schuilgehouden. Het valt sinds 1990 onder het bewind van Namibië.

  Wildlife
  Met al dit water biedt het een goede omgeving voor het wildleven. U zult tijdens safari's in nationale parken als Mudumu (Kwando Rivier) en Mahango (Popa Falls) allerlei grazers treffen als zebra, gnoe, kudu en andere antiloop soorten. Ook olifanten, nijlpaarden en krokodillen komen veel voor. Op leeuw en luipaard heeft u zeker kans, maar worden minder vaak gezien dan aan de Botswaanse kant van deze rivieren.  Susuwe Triangle in Bwabwata wordt vanwege de vele wilde dieren ook wel de Golden Triangle genoemd, u hebt hier wel een 4x4 voor nodig.. Horseshoe Lagoon is een U-vormig meer en staat vooral bekend om de grote kuddes olifanten.

  Popa falls
  Popa Falls is gelegen in de Caprivi-strook in Namibië. De Popa Falls moet u meer zien als zogenaamde ‘rapids’, stroomversnellingen. Vanaf hier begint de rivier zich te vertakken tot het beroemde kanalenstelsel dat de Okavango Delta vormt. De Kavango rivier, waarin deze falls zich bevinden, stroomt zuidwaarts naar Botswana. Hier wordt het de Okavango rivier genoemd, die via de Panhandle overgaat in de Okavango Delta.

  Mahango park
  Het Mahango Game Reserve strekt zich uit langs de Kavango Rivier tegen de Botswaanse grens zuidelijk van de Popa Falls, het maakt deel uit van het grotere  Bwabwata N. P. Hier is tevens de Mohembo grens met Botswana.  Graslanden wisselen moerasachtige gebieden af terwijl er diverse soorten bomen staan als acacia, de Zambezi teak en de Kalahari Apple-leaf. Het westelijk deel is het drogere deel van het reservaat, terwijl het oostelijk deel door de Kavango rivier natter en wat moerasachtig is. Door het park loopt één rondweg die natuurlijk ook langs de rivier gaat. Deze is in de meeste maanden met een gewone auto te rijden, maar in de regenperiode is een 4WD aan te bevelen.

  Bwabwata Park
  Bwabwata National Park in Namibië stond voorheen bekend als Caprivi Game Reserve. Het park is 32 km breed en 180 km lang en loopt van de Okavango rivier in het westen naar de Kwando die oostelijk vloeit. Bwabwata is het meest vochtig gebied van Namibië. Het is nog niet erg bekend waardoor het wild ook nog zeer terughoudend is. Maar er is veel wildlife en de weinig faciliteiten maken dit nationale park tot een bijzondere bestemming.

  Mudumu en Mamili Park
  Ten zuiden van Kongola (B8) ligt het Mudumu en Mamili National Park waar u met een 4x4 zelf safari mag rijden. Het Mudumu Park is het eerste park dat u bereikt als u vanaf Kongola zuidwaarts via de D 3511 rijdt. Mudumu N. P. is groen en heeft mopanebossen, met riet begroeide oevers en moerassen. Doordat het park zo waterrijk is, komen hier vele vogelsoorten voor. De wegen in het park bestaan voornamelijk uit diep zand. In de overstromingsgebieden zijn de wegen drassig. 
  Met een oppervlakte van 320 km² is het Mamili National Park (dat werd omgedoopt tot Nkasa Lupala National Park) een van de kleinere wildparken in Namibië. Het ligt in het meest zuidelijke deel van de Zambezi regio, net onder het Mudumu National Park en kan vanuit Kongola of Katima Mulilo via de C49 bereikt worden. Het park is moeilijk bereikbaar. Het park ligt in een gebied met de hoogste regenval tijdens het regenseizoen waardoor 80% van het park overstroomd.
  Vertoon meer
 • West Caprivi National Park naar Okavango Delta

  Dag 3
  Na een vroeg ontbijt gaat de safari verder naar het oosten van de Caprivi Strip totdat u Popa Falls bereikt. Tijdens een korte wandeling naar de stroomversnellingen kunt u even uw benen strekken, terwijl u het laatste deel van de Okavango Rivier bekijkt voordat deze de Delta ingaat.
  Vanaf Popa Falls gaat u verder richting Botswana, waar u Mahango Game Reserve betreedt. Gelegen aan de overstromingsvlaktes van de Okavango Rivier, is het Mahango Game Reserve bekend om haar rode lechwe, sabel- en roan antilopen. U maakt een korte stop gedurende de grensovergang naar Botswana, voordat u naar het zuiden reist naar Nxamasere of een vergelijkbare lodge.

  Dag 4
  Vandaag staat u vroeg op voor het maken van een motorbootcruise langs de met papyrus begroeide kanalen van de Delta naar het mokorostation. Mokoro's zijn traditioneel uitgesneden kano's, welke gebruikt werden door de Bayeyi River Bushmen om zich door de kanalen van de Delta te bewegen. U gaat de volledige dag op excursie, waarbij u de mogelijkheid heeft om grote aantallen vogelsoorten te zien en te genieten van prachtige landschappen, waar u nog langs van zult kunnen nadromen.

  • Nachten

   2

  • Maaltijden

   ontbijt
   lunch
   diner

  • Activiteiten

   mokoro-tocht

  Nxamaseri Island Lodge - Okavango Delta Westkant

  Geniet van een unieke ervaring omgeven door het permanente water van de spectaculaire Okavango Delta. De Nxamaseri Island Lodge is een van de oudste lodges in de delta, maar heeft zijn intieme sfee ...

  Geniet van een unieke ervaring omgeven door het permanente water van de spectaculaire Okavango Delta. De Nxamaseri Island Lodge is een van de oudste lodges in de delta, maar heeft zijn intieme sfeer steeds behouden, zodat bezoekers volledig tot rust kunnen komen. Elk van de zeven dubbele ensuite chalets ligt te midden van het inheemse woud en heeft een terras met prachtig uitzicht over het water. Daarnaast is er ook nog een charmante boomhut waar gasten kunnen verblijven. Wandelpaden verbinden de kamers met het hoofdgedeelte van de lodge.
  De lodge is ontworpen om optimaal te genieten van het adembenemende landschap en de uitzonderlijke vogelpopulatie. Lokale kunstenaars en ambachtslieden uit Botswana kregen de kans om het interieur te voorzien van typische, authentieke elementen. De rustieke, natuurlijke charme van de lodge komt nog meer uiting dankzij de warme ontvangst van de eigenaars. Net omdat de eigenaars ook aanwezig zijn bij het dagelijkse beheer van de lodge, wordt er veel meer aandacht besteed aan de details. Nxamaseri is een intieme manier om de pracht van de Okavango delta in alle rust te beleven.
  Nxamaseri Island Lodge opende de deuren in de jaren 80. Het was PJ Bestelink, pionier van het vliegvissen in Botswana, die dit kleine afgelegen eiland in het midden van de delta in het oog kreeg. Hij wist meteen dat dit de perfecte locatie was voor de lodge, die nu ook de belangrijkste bestemming van de Okavango Delta is om te vliegvissen.
  Naast daguitstappen om te vliegvissen kunnen er vanuit de lodge nog verschillende andere activiteiten ondernomen worden, waaronder een boottocht per mokoro of een begeleide daguitstap naar Tsodilo Hills.
  Tsodilo Hills staat op de lijst van Unesco werelderfgoed. Na een zandweg van 35 km kom je aan een rotsachtig gebied. Voor de mensen die in de omgeving van deze heuvels wonen, de San, de originele bewoners alsook de Hambukushu die gedurende de voorbije 200 jaar deze heuvels periodiek bezet hebben, is dit een heilige en mystieke plaats waar de voorouderlijke geesten nog rondwaren. In vroegere tijden voerden hun voorouders religieuze rituelen uit om hulp te vragen en om het te laten regenen. Ze hebben ook rotsschilderingen gemaakt en hun betekenis en symboliek blijven een mysterie tot op vandaag.
  Het ontdekken van de 3 belangrijkste heuvels, Man, Vrouw en Kind, is een reis terug in de oudheid. Aan de hand van archeologisch onderzoek, dat gedurende de afgelopen 30 jaar werd verricht, schat men dat Tsodilo 100 000 jaar geleden reeds werd bewoond, waardoor dit een van de oudste historische bezienswaardigheden ter wereld is. Aardewerk, ijzer, glas kralen, schelp kralen, gesneden bot en stenen werktuigen dateren van 90 000 jaar terug.
  Er zijn verschillende wandelpaden: de Rhino Trail, Lion Trail en klif Trail en andere. Het is echter aanbevolen dat u de wandeling doet onder leiding van een gids om zo de rotsschilderingen te zien. Zowel San en Hambukushu wonen in de buurt van de heuvels, en gidsen uit hun dorpen kunnen gemakkelijk worden geregeld. Er is een klein museum bij de ingang van de site. Vanuit de lodge kan u dit alvast volledig begeleid doen.

  Vertoon meer
 • Okavango Delta naar Maun

  Tijdens uw reis naar Maun kunt u nog genieten van de schoonheid van de Okavango Delta. Rond het middaguur komt u aan in Maun, waar u eventueel nog op zoek zou kunnen gaan naar leuke souvenirs en een lunch kunt nuttigen. U kunt de rest van de dag vrij besteden. 's Middags heeft u de mogelijkheid om tegen bijbetaling een Delta-vlucht te maken. Deze vlucht geeft een prachtig uitzicht over de Okavango Delta en haar kanalen. Soms is het zelfs mogelijk om grote aantallen olifanten, giraffen en nijlpaarden te spotten vanuit de lucht. 's Nachts overnacht u net buiten Maun.

  • Nachten

   1

  • Maaltijden

   ontbijt
   diner

  Mochaba Crossing

  Aan de rand van het verbazingwekkende Moremi-wildreservaat en de Okavango-delta ligt Mochaba Crossing, een kampeerterrein dat voldoet aan de behoeften van iedereen die deze gebieden op comfortabele ...

  Aan de rand van het verbazingwekkende Moremi-wildreservaat en de Okavango-delta ligt Mochaba Crossing, een kampeerterrein dat voldoet aan de behoeften van iedereen die deze gebieden op comfortabele wijze wil verkennen. Mochaba Crossing Lodge is ideaal gelegen op 30 km van Maun aan de hoofdroute naar het Moremi Game Reserve, Savuti en het Chobe National Park. Het is ongeveer 3 km voor het dorp Shorobe en 300 meter van de hoofdweg op weg naar je safaribestemming. De idyllische, rustige omgeving zorgt voor een perfecte start of afsluiting van uw safari in Botswana. Het heeft een zwembad,bar en een lounge. Gemakkelijk toegankelijk vanaf Mochaba Crossing, is Moremi Wildreservaat wat weelderig en gevarieerd is, een lappendeken van lagunes, ondiepe pannen, seizoensgebonden uiterwaarden en een beboste savanne. Prachtig om je onder te dompelen in het netwerk van waterkanalen aan de rand van de Delta. De OKMCT Community-concessie is gemakkelijk bereikbaar vanuit het kamp voor mokoro-safari's.


  Vertoon meer
 • Maun naar Moremi Game Reserve

  Dag 6
  Van Maun slingert de rit door naar het Khwai River-gebied, aan de grens van Moremi Game Reserve, één van de beste wildernisgebieden van Botswana met zeer hoge concentraties wild. Onderweg kunt u al genieten van het wild wat u eventueel tegen kunt komen.

  Dag 7
  Deze dag zal worden besteed aan het zoeken naar de grote verscheidenheid aan dieren in het wild en vogels waar dit gebied bekend om staat, terwijl u de geluiden en schoonheid van deze regio absorbeert. Geniet van gamedrives in de vroege ochtend als de zon opkomt en in de late middag als de zon ondergaat. De lodge ligt vlakbij het dorp Khwai.

  • Nachten

   2

  • Maaltijden

   ontbijt
   lunch
   diner

  • Activiteiten

   gamedrive

  Khwai Guesthouse in Moremi

  Khwai Guest House biedt zeer betaalbare accommodatie voor haar ligging nabij zowel Moremi Nationaal park als het Khwai conservatiegebied. Het gastenhuis ligt op 3.5 uur rijden van Maun of indien ge ...

  Khwai Guest House biedt zeer betaalbare accommodatie voor haar ligging nabij zowel Moremi Nationaal park als het Khwai conservatiegebied. Het gastenhuis ligt op 3.5 uur rijden van Maun of indien gewenst kan er ook worden ingevlogen. Het is de ideale basis om de regio van de delta alsook van de Khwai rivier te verkennen. De nabijgelegen Khwai concessie wordt geleid door de Khwai Development Trust en biedt een uitstekende verscheidenheid aan fauna en flora. Het is een ongerept stukje wildernis dat grenst aan het Moremi Game Reserve met de Khwai rivier als enige grens. Deze zorgt voor een constante watervoorraad, waardoor de concentratie aan wild in deze regio ook zeer groot is. Zowel Moremi Game Reserve als de Khwai concessie zijn zeer gemakkelijk bereikbaar vanuit de lodge. Begeleide game drives worden in beide gebieden aangeboden.
  Khwai Guest House bestaat uit 6 recent vernieuwde bungalows met rieten dak, welke op dezelfde wijze gebouwd werden als de woningen in de rurale gebieden van Botswana. De kamers zijn warm en modern ingericht, hebben comfortabele bedden, rustieke houten ornamenten in een charmant, origineel decor. Elke kamer heeft haar eigen badkamer met openlucht douche, toiletartikelen en badlinnen. In elke kamer bevindt zich een kluisje en plafondventilator.
  Khwai Guest House biedt een gemeenschappelijke keuken aan, welke de gasten toelaat om ofwel zelf voor hun maaltijden te zorgen of te genieten van de heerlijke gerechten die worden klaargemaakt door de kok van het eigen restaurant. Net buiten de grote tent is er ook elke avond een open kampvuur.
  De activiteiten die vanuit de lodge worden aangeboden zijn veelvuldig. Je kan een game drive ondernemen met een zeer ervaren ranger of een boottocht doen in een traditioneel uitgeholde kano (Mokoro) terwijl je ranger je alle schatten van zijn thuisland verklapt.
  Mogelijk te ondernemen activiteiten zijn:
  - 3 uur game drive in de Khwai Concessie
  - 3 uur game drive in Moremi Game Reserve
  - Volledige dag game drive (Khwai Concession en/ofMoremi Game Reserve, afhankelijk van beschikbaarheid bij aankomst)
  - 2.5 uur traditioneel uitgeholde kano ("mokoro") excursie
  - nachtsafari op zoek naar de nachtdieren
  - Culturele ontdekking (ong.2u)
  De lodge kan transfers regelen van en naar Maun per 4x4 of per vliegtuigje. Er zijn ook mogelijkheden om per mobiele safari verder door te trekken naar het Savuti en Chobe gebied.

  Vertoon meer
 • Moremi Game Reserve naar Nata

  Vandaag is het een vroege start en reist u terug naar Maun. Daarna vervolgt u de reis naar Nata. Dit kleine stadje ligt aan de rand van de Makgadikgadi Pannen. U arriveert aan het eind van de middag bij uw lodge. Hierna kunt u heerlijk genieten van uw dagreis naar Nata en lekker relaxen aan de rand van het zwembad.

  • Nachten

   1

  • Maaltijden

   ontbijt
   diner

  Nata Lodge

  De Nata Lodge is een oase gelegen tussen Mokolwane palmen aan de rand van de Makgadigadi Pannen. Het ligt vlakbij de ingang van het Nata Sanctuary en ongeveer 10 km van de stad Nata. Het heeft luxe ...

  De Nata Lodge is een oase gelegen tussen Mokolwane palmen aan de rand van de Makgadigadi Pannen. Het ligt vlakbij de ingang van het Nata Sanctuary en ongeveer 10 km van de stad Nata. Het heeft luxe chalets met allemaal een badkamer ensuite.  

  Er is een restaurant, een zwembad, een kleine souvenirwinkel, een lounge en een bar aanwezig. Vanaf het terras, het zwembad of tijdens een wandeling kunt u prachtige vogels zien die rondvliegen bij de Nata Lodge. Voor de echte vogelliefhebbers onder ons biedt Nata Lodge een excursie naar het Nata Sanctuary. Het heeft een rijk vogelleven met ongeveer 165 verschillende soorten waaronder adelaars, kingfishers, struisvogels, pelikanen en zelfs flamingo's.

  Vertoon meer
 • Nata naar Chobe NP

  Dag 9
  Uw dag begint met een bezoek aan Nata Bird Sanctuary, waar het, afhankelijk van de tijd van het jaar, mogelijk is om grote groepen flamingo's en pelikanen te zien eten en nestelen op de pannen. De safari gaat vervolgens noordwaarts naar Chobe National Park, waar we 2 nachten blijven om de noordelijke delen van het park te verkennen. Voel je vrij om 's middags de ins en outs van de stad (Kasane), een bekend toeristisch centrum van Noord-Botswana, te onderzoeken.

  Dag 10
  De tijd wordt doorgebracht in Noord-Chobe, een park dat ongelooflijk rijk is aan wild doordat de Chobe Rivier het hele jaar door water levert. Grote kuddes olifanten worden vaak gezien wanneer ze van en naar de rivier lopen. Vanwege de hoge dichtheid van herbivoren in dit gebied kunnen veel roofdieren, zoals leeuwen en luipaarden, worden gevonden. Tijdens uw verblijf in Chobe Elephant Camp maakt u een game drive in het park in de vroege uren van de ochtend en een riviercruise op de Chobe River.

  • Nachten

   2

  • Maaltijden

   ontbijt
   diner

  • Activiteiten

   bezoek aan Nata Bird Sanctuary

  Chobe Elephant Camp aan de Chobe rivier

  Chobe Elephant Camp ligt aan de rand van een rotsachtige bergkam met uitzicht op de beroemde Chobe-rivier en heeft een uniek ontwerp. Het is gebouwd om te kunnen genieten van het ongelooflijke uitz ...

  Chobe Elephant Camp ligt aan de rand van een rotsachtige bergkam met uitzicht op de beroemde Chobe-rivier en heeft een uniek ontwerp. Het is gebouwd om te kunnen genieten van het ongelooflijke uitzicht op de uitgestrekte uiterwaarden van de Chobe rivier. Chobe Elephant Camp is gebouwd van hetzelfde rode Kalahari-zand dat het noordelijke deel van Botswana domineert. Chobe Elephant Camp heeft 12 kamers met eigen badkamer en buitendouche en veranda met uitzicht. De lodge is milieuvriendelijk en is zo ontworpen dat er rekening is gehouden met de omgeving. Er is een restaurant met bar, bibliotheek en boma. Om te relaxen is er een zwembad met terras met uitzicht op een waterpoel.

  Vertoon meer
 • Chobe NP naar Victoria Falls

  Vandaag gaat de reis naar Victoria Falls in Zimbabwe waar u de nacht doorbrengt in een comfortabele lodge. Kom 's middags oog in oog te staan met de daverende Victoria Falls en zoek naar curiosa, terwijl het gebrul van het water in de buurt weergalmt. Bij Victoria Falls zijn er veel activiteiten om van te genieten, waarbij je gids je kan helpen bij het organiseren. Houd er rekening mee dat het diner op uw laatste avond voor eigen rekening is. Breng uw laatste nacht door in een comfortabele lodge met de beelden van de laatste 2 weken nog vers in uw geheugen

  • Nachten

   1

  • Maaltijden

   ontbijt

  Pioneers - Victoria Falls

  "Pioneers" is de nieuwste lodge in Victoria Falls, Zimbabwe. Deze lodge ligt op een ideale locatie op slechts 2,5 km van de magische Victoria-watervallen en in een rustige woonwijk. Het nostalgisch ...

  "Pioneers" is de nieuwste lodge in Victoria Falls, Zimbabwe. Deze lodge ligt op een ideale locatie op slechts 2,5 km van de magische Victoria-watervallen en in een rustige woonwijk. Het nostalgische tijdperk van de pioniersreizigers is perfect gecombineerd met moderne voorzieningen. Deze lodge met vijftig kamers ligt in weelderige tuin met prachtig verzorgde gazons en is een geweldige optie voor mensen die waarde hechten aan comfort en elegantie. De kamers zijn ruim en smaakvol ingericht in een klassieke stijl, en elk heeft een duidelijk en vrij uitzicht op de tuin. Naast comfortabel meubilair, multistekkers en goede verlichting, zijn ze allemaal voorzien van airconditioning, ventilatoren, kluisjes, muskietennetten en koffie- en theefaciliteiten. Elke kamer heeft een eigen badkamer en-suite met douche, toilet en een dubbele wastafel. Pioneers is een gezinsvriendelijke accommodatie met vier familiekamers beschikbaar.


  Vertoon meer
 • Vertrek

  De reis eindigt officieel om 8.00 uur op dag 12. We regelen graag tegen betaling extra accommodatie, activiteiten en transfers naar de luchthaven Victoria Falls, Kasane of andere nabijgelegen lodges. Activiteiten in Victoria Falls zijn onder andere raften op de Zambezi-kloof, kanovaren op de bovenste Zambezi en helikoptervluchten over de Victoria-watervallen.

  Vlucht Victoria Falls - Amsterdam

  Suid Afrika Reise zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Er gaat geen directe vlucht naar Amsterdam. U zult moeten overstappen. Wij kunnen de aansluitende vluchten naar alle ...

  Suid Afrika Reise zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Er gaat geen directe vlucht naar Amsterdam. U zult moeten overstappen. Wij kunnen de aansluitende vluchten naar alle bestemmingen voor u regelen, wij werken met de meeste luchtvaartmaatschappijen samen.

  Vliegtarief
  Het vliegtarief is een dagprijs, gebaseerd op de vluchttarieven zoals deze op de dag van boeking van toepassing zijn. Deze tarieven kunnen per dag veranderen, dus ook hoger worden. Dit is afhankelijk van het aantal geboekte passagiers. Bij boeking zullen we dan ook van de op dat moment geldende prijs uitgaan.

  Bagage
  De airlines hanteren verschillende regels omtrent ruim- en handbagage. Wij boeken de vlucht standaard inclusief ruimbagage. De toegestane hoeveelheid hand- en ruimbagage kunt u vinden op de websites van de diverse luchtvaartmaatschappijen.

  Vluchtgegevens kunnen tussentijds wijzigen

  Het is zeer raadzaam om uw vluchtgegevens te controleren voordat u op reis gaat. De nieuwste informatie kunt u vinden op de websites van de diverse maatschappijen.

  Vertoon meer

Prijzen

Vertrekdata 2020 Prijs per persoon
09 juli € 3.620,00
23 juli € 3.620,00 volledig volgeboekt
06 augustus € 3.620,00
27 augustus € 3.620,00
10 september € 3.620,00
24 september € 3.620,00
08 oktober € 3.620,00 volledig volgeboekt
22 oktober € 3.620,00
05 november € 3.300,00
03 december € 3.300,00


Inclusief & Exclusief

Inclusief:

✓ Uitgebreide reisbeschrijving van Suid Afrika Reise
✓ 4 nachten inclusief ontbijt, lunch en diner
✓ 6 nachten inclusief ontbijt en diner
✓ 1 nacht inclusief ontbijt
✓ Professionele Engelssprekende gids
✓ Vervoer in gespecialiseerde safarivoertuigen
✓ Entreegelden voor de parken in Botswana en Namibië die u bezoekt tijdens uw reisroute
✓ De volgende activiteiten:
    - Caprivistrip: bootexcursie en game drive
    - Okavango Delta: mokoro excursie, eventueel natuurwandeling
    - Khwai: game drives
    - Nata: bezoek aan het Nata Bird Sanctuary
    - Kasane: game drive, bootcruise

Exclusief:

- Internationale vlucht
- Alle niet genoemde maaltijden en dranken
- Entree van de Victoria Falls
- Visa
- Luchthaventransfers 
- Reis- en annuleringsverzekering