Groepsreis Safari & Kamperen Botswana - Fish Eagle

Groepsreis Safari & Kamperen Botswana is een gegidste 4x4 reis van 11 dagen waarbij u onder andere Moremi, Chobe, Okavango Delta en de Victoria Watervallen bezoekt.


Groepsreis Safari & Kamperen Botswana is een gegidste 4x4 reis van 11 dagen waarbij u onder andere Moremi, Chobe, Okavango Delta en de Victoria Watervallen bezoekt.

Prijzen

Vertrekdata 2020 Prijs per persoon
Vertrekdata 2020
19 februari € 1755,00
11 maart € 1755,00
25 maart € 1755,00
8 april € 1755,00
22 april € 1755,00 volledig volgeboekt
6 mei € 1755,00
20 mei € 1755,00
10 juni € 1755,00
24 juni € 1755,00 volledig volgeboekt
8 juli € 1870,00
22 juli € 1870,00 volledig volgeboekt
5 augustus € 1870,00
19 augustus € 1870,00 volledig volgeboekt
2 september € 1870,00
16 september € 1870,00
30 september € 1870,00
14 oktober € 1870,00
28 oktober € 1755,00
11 november € 1755,00
25 november € 1755,00
16 december € 1755,00

In Botswana vindt u prachtige wildparken. Deze reis laat u kennis maken met enkele van deze indrukwekkende natuurgebieden, waaronder Chobe en Moremi, maar ook de Okavango Delta en de Victoria Watervallen. Tijdens deze reis maakt u deel uit van een groep van maximaal 12 personen, welke bestaat uit internationale reizigers. U start gezamenlijk in Maun en de reis eindigt bij de Victoria Watervallen. Omdat u samen met een gidst en kampassistent reist, hoeft u niet zelf te koken en rijden. Wel dient u zelf de koepeltenten op te zetten. Met uitzondering van de laatste overnachting verblijft u op campings, waardoor u de natuur van dichtbij ervaart.

Tijdens deze reis maakt u verscheidende autosafari's en wandelsafari's en omdat deze activiteiten gegidst zijn, kunt u al uw aandacht richten op de flora en fauna om u heen. In Botswana vindt u een grote verscheidenheid aan wild, zoals olifanten, giraffen, nijlpaarden en luipaarden. Vooral het Chobe Nationaal Park staat bekend om de grote kuddes olifanten. Uiteraard worden ook de vele vogels en het plantenleven onder de aandacht gebracht.
Gegarandeerd vertrek vanaf 2 personen.

Er zijn veel mogelijkheden om Botswana te ontdekken. Wij adviseren u graag over alternatieve mogelijkheden.

Dag tot dag beschrijving

Deze groepsreis brengt u naar onder andere Moremi, Chobe, de Okavango Delta en de Victoria Watervallen.

+Aankomst Maun

Aankomst Maun Airport

Afbeelding van Maun Airport U komt aan op Maun airport.

+Dag 1 & 2: Okavango Delta

Kaziikini Campsite bij Moremi

Afbeelding van Kaziikini 07 Uw safari begint in Maun, waar u wordt opgehaald door uw gids. U vertrekt naar de zuidelijke regio van de Okavango Delta. Hier wordt u ontvangen door de lokale bevolking. Zij nemen u mee in hun mekoro's (traditioneel uitgesneden kano's). Vanaf het water heeft u een spectaculair uitzicht over het landschap van deze unieke regio. De eerste en tweede dag van uw reis verkent u dit gebied vanuit een mekoro en tijdens wandelsafari's. U kampeert op een klein eiland.
Maaltijden: B, L, D

+Dag 3: Community campsite buiten Moremi

Kaziikini Campsite bij Moremi

Afbeelding van Kaziikini 07 U verlaat de kanalen van de Okavango Delta en reist verder richting de drogere gebieden van de delta.
Maaltijden: B, L, D

+Dag 4 & 5: Moremi West

Third Bridge Moremi

Afbeelding van Botswana Okavango Delta Third Bridge Dry Vroeg in de ochtend vertrekt u richting Moremi, één van de prachtigste parken, waar u zowel drogere gebieden als moeras vindt. De komende dagen brengt u door in Moremi, waar u veel safari's maakt en op zoek gaat naar de verschillende dieren in dit park. De safari's starten vroeg in de ochtend met zonsopkomst tot het einde van de middag met zonsondergang. Rond het middaguur keert u terug naar het kamp voor het nuttigen van de lunch.
Maaltijden: B, L, D
Afbeelding van Moremi Khwai Camp Vandaag bezoekt u een ander gebied van dit diverse park, de regio rondom de Khwai rivier. Ook hier maakt u safari's met uw gids om dit deel van het park te verkennen.
Maaltijden: B, L, D

+Dag 7: Chobe - Zuid

Savute Camp Chobe

Afbeelding van Chobe Savuti Campsite 01 De volgende bestemming van uw reis is Chobe Nationaal Park. Dit park kent een afwisselend landschap. Deze dag reist u verder door de drogere regio Savuti. In dit park bevindt zich één van de grootste concentraties olifanten, de populatie telt ongeveer 120.000 dieren!
Maaltijden: B, L, D

+Dag 8 & 9: Chobe - Noord

Mwandi View - Chobe

Afbeelding van Mwandi View 01 De reis vervolgt zich in noordelijke richting langs de Chobe Rivier, waar u safari's maakt langs de oever van de rivier. Misschien hoort u hier wel de roep van de Afrikaanse Visarend.
Maaltijden: B, L, D

+Dag 10: Victoria Watervallen

Azambezi River Lodge - Victoria Falls

Afbeelding van Azambezi Lodge Na een korte safari in de ochtend, rijdt u verder richting de Victoria Watervallen aan de Zimbabwaanse zijde. In de middag heeft u tijd om de indrukwekkende watervallen te bezichtigen en wat souvenirtje aan te schaffen. U verblijft deze nacht in een comfortabele lodge. Het avondeten is voor eigen rekening.
Maaltijden: B, L
Afbeelding van Victoriafalls Airport De reis eindigt officieel na het ontbijt.

En tot slot...

Inclusief:
Dome tenten, grootte 2,1 x 2,1 x 1,75 meter met matrassen van 5 cm dik
Gedeelde wasgelegenheid
Alle transfers tijdens de safari en activiteiten volgens de beschrijving
Ontbijt, diner en lunch, koffie en thee
Professionele gids en kamp-assistent (chauffeur/kok)
Entree gelden voor de parken in Botswana die u bezoekt tijdens u reisroute
Vervoer in gespecialiseerde safarivoertuigen
In Zimbabwe en Maun overnacht u in een lodge op basis van ontbijt en lunch

Exclusief:
Internationale vlucht
Visa, luchthaventransfers, tips, curiosa,
Dranken (water, alcoholische dranken, frisdranken)
Verzekeringen
Slaapzak en kussen kunnen tegen bijbetaling verzorgd worden
Medische kosten
Noodevacuatie
Tussentijdse verhoging van entree van de parken