(Groeps)reis Zambia - 3 parken

(Groeps)reis Kafue, Lower Zambezi en South Luangwa

Kafue NP Lower Zambezi NP South Luangwa NP Big 5 Gids / Privéchauffeur
 • Kafue NP
 • Lower Zambezi NP
 • South Luangwa NP
 • Big 5
 • Gids / Privéchauffeur
Bekijk foto's

De reisbeschrijving

Deze 14-daagse reis (Groeps)reis Zambia - 3 parken is de ideale reis om het wild in de mooiste en grootste parken van Zambia te zien. Tijdens deze reis bezoekt u drie verschillende natuurparken: het Kafue Nationaal Park, Lower Zambezi en South Luangwa Nationaal Park. Uw gids kan u veel informatie geven over het land en de natuur waar u doorheen reist.

Het eerste park dat u bezoekt is Kafue Nationaal Park. Kafue Nationaal Park ligt ten westen van Lusaka en is het grootste en oudste park van Zambia. De grootte van het park, 22400 m2, zorgt voor een grote verscheidenheid aan habitat in het park, waardoor u hier een enorme diversiteit aan wild vindt. Het park is één van de beste plekken om luipaarden en cheeta's te vinden. Ondanks de omvang en ligging heeft het grote publiek het park nog niet gevonden. U gaat verder naar Lower Zambezi. Dit park heeft een ideale omgeving voor onder andere bootsafari's.  Daarna gaat u verder naar South Luangwa Nationaal Park. De Luangwa Rivier trekt grote hoeveelheden dieren aan, welke u kunt spotten vanaf een safari per kano. Ook staat South Luangwa bekend om zijn wandelsafari's, een prachtige manier om de Zambiaanse wildernis te ervaren.


Dag tot dag beschrijving  Vlucht Amsterdam - Lusaka

  Cape Tracks zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. U kunt met een directe vlucht of met een overstap naar Lusaka vliegen. Wij kunnen de aansluitende vluchten naar alle beste ...

  Cape Tracks zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. U kunt met een directe vlucht of met een overstap naar Lusaka vliegen. Wij kunnen de aansluitende vluchten naar alle bestemmingen voor u regelen, wij werken met de meeste luchtvaartmaatschappijen samen.

  Vliegtarief
  Het vliegtarief is een dagprijs, gebaseerd op de vluchttarieven zoals deze op de dag van boeking van toepassing zijn. Deze tarieven kunnen per dag veranderen, dus ook hoger worden. Dit is afhankelijk van het aantal geboekte passagiers. Bij boeking zullen we dan ook van de op dat moment geldende prijs uitgaan.

  Bagage
  De airlines hanteren verschillende regels omtrent ruim- en handbagage. Wij boeken de vlucht standaard inclusief ruimbagage. De toegestane hoeveelheid hand- en ruimbagage kunt u vinden op de websites van de diverse luchtvaartmaatschappijen.

  Vluchtgegevens kunnen tussentijds wijzigen
  Het is zeer raadzaam om uw vluchtgegevens te controleren voordat u op reis gaat. De nieuwste informatie kunt u vinden op de websites van de diverse maatschappijen.

  Vertoon meer
 • Lusaka

  Op het vliegveld wordt u ontvangen door ons contactpersoon en naar uw accommodatie gebracht. Uw eerste nacht is een verblijf in Lusaka.

  • Nachten

   1

  • Maaltijden

   ontbijt

  Sandy's Creations resort Lusaka

  Sandy's Lodge ligt in Chilanga, op 5 minuten lopen van Baobab College. Het beschikt over een restaurant, een buitenzwembad dat het hele jaar door geopend is en gratis WiFi. De lodge heeft 31 execut ...

  Sandy's Lodge ligt in Chilanga, op 5 minuten lopen van Baobab College. Het beschikt over een restaurant, een buitenzwembad dat het hele jaar door geopend is en gratis WiFi. De lodge heeft 31 executive kamers en 5 self-catering familie-eenheden, allemaal gebouwd rond de prachtig aangelegde tuinen. Alle accommodaties van de lodge zijn voorzien van airconditioning en een satelliet-tv. Een koelkast en een waterkoker zijn ook aanwezig. Er wordt elke ochtend een volledig Engels/Iers ontbijt geserveerd in Sandy's Lodge. 
  Sandy Worms ligt op 5 km van Sandy's Lodge en de Chilanga Market Malasha ligt op 6 km afstand.

  Vertoon meer
 • Lusaka naar Kafue Nationaal Park

  Het eerste park dat u gaat bezoeken is het grootste van Zambia: Kafue National Park. Het is 22.400 km2 groot. Van de zuidelijke Nanzhilaa Plains tot het meer van Itezhi-tezhi. Wanneer het weer het toelaat tot de Busanga Plains. U maakt uw safari's in de noordelijke sectie van Kafue. 2 safari's per dag of een volledige safari gedurende de dag. Katachtigen spotten is niet ongewoon in Kafue!

  • Nachten

   3

  • Maaltijden

   ontbijt
   lunch
   diner

  • Activiteiten

   middagsafari
   2 dagsafari's

  Mapunga Bush Camp Kafue NP

  Ervaar echte wildernis en natuurlijke schoonheid in Mapunga Bush Camp. Een rustiek, maar comfortabel bushcamp in het Kafue NP,  gelegen aan de prachtige Kafue-rivier.
  Men heeft en suite safari ...

  Ervaar echte wildernis en natuurlijke schoonheid in Mapunga Bush Camp. Een rustiek, maar comfortabel bushcamp in het Kafue NP,  gelegen aan de prachtige Kafue-rivier.
  Men heeft en suite safari tenten, deze zijn self catering met een gemeenschappelijke eettent en een volledig uitgeruste keuken met staf. Ook zijn er kampeerplekken met gemeenschappelijke wasgelegenheden. 
  We bieden enkele van de beste visplekken in Zambia en indrukwekkende wilde dieren rond het kamp en op de nabijgelegen Busanga-vlaktes. Mapunga Bush Camp is in 2016 geopend en wordt beheerd door de familie Geldenhuys. Gebouwd met passie en respect voor de bush, ligt het kamp op een prachtige locatie in Kafue NP, zonder obstakels voor dieren in het wild. Leeuwen en andere dieren komen regelmatig door het kamp. Opgegroeid in de wildernis en sinds 1971 het Kafue NP verkend, wilde het gezin ervaringen delen die dit deel van Zambia te bieden heeft. Ons kamp stelt je in staat om jezelf te verliezen in de natuur, ver weg van de dagelijkse stress en plichten.
  Activiteiten die u hier kunt ondernemen zijn Wild safari's, Busanga day trips en natuurlijk vissen.

  Vertoon meer

  Kafue Nationaal Park

  Kafue National Park is een van de mooiste landschappelijke parken van Zambia. Het ligt ongeveer 200 km t ...

  Kafue National Park is een van de mooiste landschappelijke parken van Zambia. Het ligt ongeveer 200 km ten westen van Lusaka en beslaat ruim 22.000 vierkante kilometer. Hoewel het park alle ingrediënten in zich heeft om een drukbezocht park te zijn is het relatief onontdekt. Kafue National Park is het derde grootste park in Afrika en is een van grootste in de wereld. Eén van de zeldzaamste bewoners is de Kafue lechwe. Deze antilopesoort was bijna uitgestorven door stroperij. Door doeltreffende maatregelen van de overheid zijn de lechwes gelukkig nog steeds te bewonderen in het park en gaat het goed met de populatie.

  Busanga Plains
  In het noorden van het park liggen de Busanga Plains. Dit zijn uitgestrekte uiterwaarden van de Kafue rivier en hebben een uniek ecosysteem. De enorme vlaktes lopen tijdens het regenseizoen helemaal onder water. Tijdens de droge maanden is het gebied goed berijdbaar en kan men onder andere nijlpaarden in de ondiepe modderpoelen tegenkomen. De Busanga Plains vormen het leefgebied van een grote variatie wild. Het terrein is zeer open, een ideale leefomgeving voor leeuwen en cheeta’s. Een groot deel van de accommodaties zijn in het noorden nabij de Busanga uiterwaarden gebouwd. In deze omgeving is heel veel wild te zien. In het zuiden van het park zijn dichte bossen die afgewisseld worden door de brede Ninzhila Plains waarop veel baobabs staan.

  Midden en Zuid Kafue
  Het Lake Itezhi-Tezhi, een groot stuwmeer dat gevoed wordt door de Kafue Rivier, is in het midden gedeelte de grootste attractie. Langs deze zuidelijke sectie van de Kafue Rivier zijn nijlpaarden en krokodillen in flinke aantallen te vinden alsmede kuddes olifanten en buffels. Achter de dam bevindt zich een enorm meer dat wordt gebruikt voor bootsafari’s om wild en vogels te spotten. Safari’s zijn in het zuiden moeilijker dan in het noorden, omdat zich in het zuiden dichte bossen bevinden. 

  Wildlife
  Het park heeft meer dan 40 soorten wilde dieren, zoals olifanten, buffels, zebra’s, kudu’s, hartebeesten, sable en roan antilopen, gnoes, impala’s (in het zuiden), puku’s (in het noorden), oribi’s, sitatunga’s, duikers, waterbokken, wrattenzwijnen, leeuwen, luipaarden, cheeta’s, hyena's, nijlpaarden en krokodillen. Ook leven een groot aantal kleinere carnivoren zoals Afrikaanse wilde honden, jakhalzen, civet katten en genet katten in Kafue NP. Kafue National Park huisvest ook een grote verscheidenheid aan vogels. Meer dan 400 verschillende soorten vogels zijn geregistreerd, geconcentreerd op de uiterwaarden en oevers van de rivier, zoals onder andere goliath reigers, Afrikaanse visarenden en kraanvogels.

  Activiteiten
  Dag en avond safari's. Dag safari naar de Busanga Plains. Wandel- en boot safari's behoren ook tot de mogelijkheden.

  Seizoen
  April - november: Dit zijn de beste maanden voor een bezoek aan het Kafue National Park met goed en droog weer. Temperaturen lopen op tot eind 20 begin 30 graden met veel zonuren. Voor de noordelijk gelegen Busanga vlaktes zijn de maanden juni t/m oktober het beste voor een bezoek. 
  September - oktober: Gemiddeld zijn dit de warmste maanden in het jaar en kan er een temperatuur overdag bereikt worden van 35 graden. 
  December - maart: Dit zijn de meest regenachtige maanden. Alhoewel de temperaturen gemiddeld rond de 25 graden liggen, de kans op regen is het grootst. In deze periode overstromen ook de Busanga vlaktes die dan niet te bezoeken zijn. 

  Vertoon meer
 • Kafue Nationaal Park naar Lusaka

  Vanaf Kafue gaat u terug naar Lusaka, zodat de gids/chauffeur nieuwe voorraad kan inslaan voor de dagen in Lower Zambezi. Tegen de middag bent u in Lusaka.

  • Nachten

   1

  • Maaltijden

   ontbijt

  Sandy's Creations resort Lusaka

  Sandy's Lodge ligt in Chilanga, op 5 minuten lopen van Baobab College. Het beschikt over een restaurant, een buitenzwembad dat het hele jaar door geopend is en gratis WiFi. De lodge heeft 31 execut ...

  Sandy's Lodge ligt in Chilanga, op 5 minuten lopen van Baobab College. Het beschikt over een restaurant, een buitenzwembad dat het hele jaar door geopend is en gratis WiFi. De lodge heeft 31 executive kamers en 5 self-catering familie-eenheden, allemaal gebouwd rond de prachtig aangelegde tuinen. Alle accommodaties van de lodge zijn voorzien van airconditioning en een satelliet-tv. Een koelkast en een waterkoker zijn ook aanwezig. Er wordt elke ochtend een volledig Engels/Iers ontbijt geserveerd in Sandy's Lodge. 
  Sandy Worms ligt op 5 km van Sandy's Lodge en de Chilanga Market Malasha ligt op 6 km afstand.

  Vertoon meer
 • Lusaka naar Lower Zambezi

  Lower Zambezi staat bekend om zijn prachtige landschappen en uitstekende wildlife. De vallei heeft aan de kant van Zambia het Lower Zambezi Nationaal Park en aan de kant van Zimbabwe het Manna Pools Nationaal Park. Deze gebieden kunt u zowel vanaf de rivier bekijken door middel van een bootsafari of via een landsafari.

  • Nachten

   3

  • Maaltijden

   ontbijt
   lunch
   diner

  • Activiteiten

   bootcruise
   game drives

  Kiambi Safari Lodge - Lower Zambezi

  Kiambi Safari Lodge is een eco-lodge gebouwd op een strategisch gekozen plek om onderdeel te kunnen zijn van de natuur en volledig op te gaan in het omringende landschap. Nabij de Kiambi Safari Lod ...

  Kiambi Safari Lodge is een eco-lodge gebouwd op een strategisch gekozen plek om onderdeel te kunnen zijn van de natuur en volledig op te gaan in het omringende landschap. Nabij de Kiambi Safari Lodge komen de Kafue en Zambezi rivieren samen. Kiambi is een fantastische plek om te vissen, te kanoën of om te genieten van een riviercruise. De lodge heeft chalets met airconditioning en luxe tentchalets met een dak van riet.

  Vertoon meer

  Lower Zambezi Nationaal Park

  Het Lower Zambezi Nationaal Park omvat ruim 4.000 vierkante kilometer natuur en ligt in he ...

  Het Lower Zambezi Nationaal Park omvat ruim 4.000 vierkante kilometer natuur en ligt in het zuiden van Zambia. Tegen de noordgrens van Zimbabwe aan met aan de overkant het Mana Pools National Park in Zimbabwe. De Zambezi Rivier stroomt dwars door deze parken heen en vormt de natuurlijke grens tussen Zambia en Zimbabwe. Het meeste wild verzamelt zich in de vallei rond de rivier. De bergrug langs de noordzijde van de rivier bakent hun leefgebied op natuurlijke wijze af. De acacia bossen groeien tegen de heuvels op. De vallei wordt omringd door een prachtig decor van heuvels en bergen. Het is niet gemakkelijk het Lower Zambezi Park op eigen houtje te bereiken.

  Wildlife
  Langs de oevers ziet u olifanten, nijlpaarden, krokodillen, waterbokken en buffels. Tijdens een 4x4 safari kunt u hyena's, leeuw, luipaard, impala, zebra tegen komen. Er zijn zeer veel vogelsoorten, meer dan 400 soorten. Visarenden zweven boven het water en laten zich in een duikvlucht vallen als zij hun gewenste prooi in zicht hebben.

  Activiteiten
  Vanuit alle plekken kunt u kiezen uit de jeep-, boot-, wandel- en nachtsafari. Men kan hier vissen (tijgervissen) en met een kano de rivier op gaan. De vele zijkanalen en kleine eilandjes in de Zambezi Rivier zijn hier uitermate geschikt voor. Vanuit je kano zie je buffels, olifanten en ander wild van eiland naar eiland waden. Verder kunt u met een 4x4 door het park rijden.

  seizoen
  Het regenseizoen loopt van december tot en met april. Het is dan warm ( middag temperatuur 28 ° C), vochtig en regenachtig met een overvloed aan insecten.
  Het koude droge seizoen loopt van mei tot en met september. Het is dan koel en droog met aangename temperaturen rond de 24 ° C in de middag. ‘S nachts daalt de temperatuur 8 ° C.
  Het warme droge seizoen loopt van oktober tot en met november. Er worden dan temperaturen van ongeveer 35 ° C bereikt, maar de luchtvochtigheid ontbreekt.

  De infrastructuur in het park is nog erg onderontwikkeld en nog niet echt ingespeeld op bezoekers. 

  Vertoon meer
 • Lower Zambezi naar Lusaka

  Vanuit de Lower Zambezi rijdt uw gids u naar Lusaka. U bezoekt een lokale school en het Chirundu Fossils Forest. Hier verblijft u één nacht ter overbrugging naar South Luangwa Nationaal Park. Wild dogs ligt op weg naar South Luangwa en uw gids/chauffeur krijgt tijd om de voorraad weer op peil te brengen.

  • Nachten

   1

  • Maaltijden

   ontbijt

  • Activiteiten

   schoolbezoek
   Chirundu Fossils Forest

  Wild Dogs Lodge - Lusaka

  De nieuw gebouwde Wild Dogs Lodge ligt op slechts 15 minuten van de internationale luchthaven van Lusaka en op slechts 20 minuten van het stadscentrum van Lusaka. De lodge is de ideale plek om je s ...

  De nieuw gebouwde Wild Dogs Lodge ligt op slechts 15 minuten van de internationale luchthaven van Lusaka en op slechts 20 minuten van het stadscentrum van Lusaka. De lodge is de ideale plek om je safari-ervaring in Zambia te beginnen en eindigen. De vier traditioneel rietgedekte chalets zijn comfortabel, gezellig en bieden plaats aan maximaal 20 personen. Alle kamers hebben een eigen badkamer met toilet en douche. De chalets worden omgeven door een weelderige tuin, gasten kunnen verfrissen en ontspannen in het 18 meter lange zwembad. Alle maaltijden worden geserveerd in het gezellige restaurant of buiten op het terras bij het zwembad. De bar nodigt u uit voor een ontspannen sundowner aan het einde van een spannende dag.

  Vertoon meer
 • Lusaka naar South Luangwa

  South Luangwa is het beroemdste park van Zambia vanwege het vele wild en met name de luipaarden en leeuwen. U vindt er veel olifanten, neushoorns en buffels, maar ook de Thorncroft giraffe. De Luangwa Rivier heeft de hoogste concentratie van nijlpaarden. Verder is er de visarend, jakhals, hyena en krokodillen. De lodge ligt op 5 minuten rijden van de hoofdingang van South Luangwa National Park. Een bezoek aan Mfuwe behoort ook tot de mogelijkheden.

  • Nachten

   4

  • Maaltijden

   4x ontbijt
   3x lunch
   4x diner

  • Activiteiten

   game drives

  Marula Lodge Mfuwe Zambia

  Marula Lodge is gelegen op 5 minuten van de hoofdingang van het park en biedt geweldige safari's, een overvloed aan dieren in het wild en een comfortabele, rustige plek om te verblijven. Marula Lod ...

  Marula Lodge is gelegen op 5 minuten van de hoofdingang van het park en biedt geweldige safari's, een overvloed aan dieren in het wild en een comfortabele, rustige plek om te verblijven. Marula Lodge biedt gamedrives in de ochtend en in de avond, maar ook de middagwandelingen staan hoog aangeschreven. Er is tevens een mogelijkheid kennis te maken met de lokale bevolking tijdens een tour door het kleine dorpje Mfuwe. Als u geïnteresseerd bent kunt u kennis maken met de lokale bevolking tijdens een tour door het kleine dorpje Mfuwe. Marula Lodge ondersteunt een aantal van de lokale scholen en u krijgt inzicht in de situatie van het platteland. South Luangwa is beroemd vanwege wandelsafari's. Dit is uw kans om met een gids tijdens een wandeling door het park te gaan, om echt in contact te komen met de wildernis.

  Vertoon meer

  South Luangwa Nationaal Park

  South Luangwa Nationaal Park ligt in de Luangwa vallei, gelegen aan de zuidel ...

  South Luangwa Nationaal Park ligt in de Luangwa vallei, gelegen aan de zuidelijke uiteinden van de grote Rift-vallei. Het wordt wel gezien als het beste safari park van Afrika. Het park ligt op zo'n 10 uur rijden vanaf de hoofdstad Lusaka. Het park is beroemd om haar ongerepte schoonheid, verschillende leefomgevingen en de grote wildconcentraties rond de Luangwa rivier. Het voortbestaan van de vallei is afhankelijk van de kronkelende Luangwa rivier, die vol zit met nijlpaarden, krokodillen en watervogels en die talrijke zijrivieren heeft.

  Wildlife
  Er is een overvloed aan dieren in dit park. Antilopen, gnoes en zebra’s worden gezien bij de rivieroevers en op de open savannes in het noorden. Hier bevinden zich ook de meeste safari-kampen. De modderige Luangwa rivier is de thuisbasis van nijlpaarden en krokodillen. De nijlkrokodil is 's werelds grootste reptiel. Hij kan maximaal 4 meter lang en wel 100 jaar oud worden. Tijdens de nacht gamedrives kunnen luipaarden en leeuwen die op jacht zijn worden waargenomen. Bavianen en vervet apen worden vaak gezien, maar ook de meer schuwere dieren zoals de das en civet kat kunnen worden gespot. De Afrikaanse wilde hond, die behoefte heeft aan een groot leefgebied, trekt gemakkelijk door dit park. De Thornicroft giraffes leven in dit park. Het is een van de 8 verschillende soorten giraffen die in Afrika leven. Ze hebben een donkere snuit en zijn iets kleiner dan hun neven en nichten. Zelfs de zebra’s zijn hier iets anders gestreept dan in andere gebieden in Afrika. In het park zijn meer dan 400 soorten vogels geteld. Enkele bijzonder mooie exemplaren zijn de Carmine bijeneters, ijsvogels, lila-breasted rollers, Bateleur adelaars, zadel-bek ooievaars, kraanvogels en visarenden. Het droge seizoen begint in april en eindigt omstreeks medio november. Vanaf eind september tot begin november zult u in South Luangwa de hoogste concentraties aan wild vinden. Maar dit is ook de heetste periode met dagtemperaturen die gemakkelijk de 40ºC kunnen overschrijden. 

  Activiteiten 
  Jeep, wandel, nacht en vogels safari's. South luangwa NP is bekend om haar begeleide wandelsafari's. Deze werden voor het eerst aangeboden in de Luangwa Valley en blijven de meest populaire manier om dit park te verkennen. U gaat op pad met een ervaren gids, een gewapende gameranger en een spoorzoeker. Met een beetje geluk ervaart u zelf hoe spannend het is op korte afstand de dieren te observeren in hun eigen leefomgeving.

  Accommodatie
  Er is een grotere verscheidenheid aan lodges.  Deze lodges liggen vaak aan de Luangwa rivier. 

  Seizoen
  Het regenseizoen loopt van december tot en met april. Het is dan warm ( middag temperatuur 28 ° C), vochtig en regenachtig met een overvloed aan insecten. Het South Luangwa National Park is ontoegankelijk tijdens het regenseizoen van december tot de laatste regens in ongeveer april. 
  Het koude droge seizoen loopt van mei tot en met september. Het is dan koel en droog met aangename temperaturen rond de 24 ° C in de middag. ‘S nachts daalt de temperatuur 8 ° C. 
  Het warme droge seizoen loopt van oktober tot en met november. Er worden dan temperaturen van ongeveer 35 ° C bereikt, maar de luchtvochtigheid ontbreekt. 


  Vertoon meer
 • South Luangwa naar Lilongwe

  U staat op tijd op om naar Lilongwe te gaan. Het vertrek vanuit Lilongwe is wat rustiger dan helemaal terug te rijden naar Lusaka. Indien nodig plannen we hier nog een overnachting bij in, in verband met de vlucht.

  Vlucht Lilongwe - Amsterdam

  Cape Tracks zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Er gaat geen directe vlucht naar Amsterdam. U zult moeten overstappen. Wij kunnen de aansluitende vluchten naar alle beste ...

  Cape Tracks zoekt de voor u beste vliegmogelijkheid uit qua prijs en tijd. Er gaat geen directe vlucht naar Amsterdam. U zult moeten overstappen. Wij kunnen de aansluitende vluchten naar alle bestemmingen voor u regelen, wij werken met de meeste luchtvaartmaatschappijen samen.

  Vliegtarief
  Het vliegtarief is een dagprijs, gebaseerd op de vluchttarieven zoals deze op de dag van boeking van toepassing zijn. Deze tarieven kunnen per dag veranderen, dus ook hoger worden. Dit is afhankelijk van het aantal geboekte passagiers. Bij boeking zullen we dan ook van de op dat moment geldende prijs uitgaan.

  Bagage
  De airlines hanteren verschillende regels omtrent ruim- en handbagage. Wij boeken de vlucht standaard inclusief ruimbagage. De toegestane hoeveelheid hand- en ruimbagage kunt u vinden op de websites van de diverse luchtvaartmaatschappijen.

  Vluchtgegevens kunnen tussentijds wijzigen
  Het is zeer raadzaam om uw vluchtgegevens te controleren voordat u op reis gaat. De nieuwste informatie kunt u vinden op de websites van de diverse maatschappijen.

  Vertoon meer

Prijzen

periode 2021 indicatie prijs via lodges Indicatie prijs via campsites en lodges
1 juni - 30 juni € 4275,00 op basis van 2 personen € 3835,00 op basis van 2 personen
€ 3220,00 op basis van 4 personen € 2790,00 op basis van 4 personen
1 juli - 31 oktober € 4640,00 op basis van 2 personen € 4155,00 op basis van 2 personen
€ 3485,00 op basis van 4 personen € 3015,00 op basis van 4 personen

U kunt ook terugvliegen van Mfuwe naar Lusaka op de laatste dag ($300 p.p.)

! single toeslag via lodges € 550,00 en single toeslag via camping € 100,00

Inclusief & Exclusief

Inclusief:

✓ Uitgebreid gepersonaliseerd routeboekje van Cape Tracks
✓ Meet and greet op het vliegveld bij aankomst
✓ 9 nachten inclusief ontbijt, lunch en diner
1 nachten inclusief ontbijt en diner
✓ 3 nachten inclusief ontbijt
✓ Transfer tussen alle accommodaties
✓ Auto, benzine, een gekwalificeerde Engelssprekende gids
✓ Alle entree van de parken
✓ Alle activiteiten genoemd in de beschrijving  

Exclusief:

- Bijdrage van € 2,50 aan het Calamiteitenfonds per boeking
- Bijdrage van € 5,00 aan de SGR per persoon
- Intercontinentale vlucht
- Alle niet genoemde maaltijden
- Visa ($50 per persoon in 2020)
- Alcoholische dranken