Gunn's Camp - Moremi

Bekijk foto's

Gunns Camp ligt op de grens van het Moremi Game Reserve met uitzicht op de legendarische Chiefs Island. Gunns Camp is een van de laatste klassieke luxe safari kampen. Gunns Camp is omgeven door groene palmen en Afrikaanse Ebony bomen en biedt een exclusief comfort in een natuurlijke omgeving.
De accommodatie in Gunns Camp bestaat uit 6 luxe Meru tenten die ieder beschikken over en-suite badkamers met vrijstaande baden en buiten douches. Gunns Camp is gebouwd op houten platformen die neerkijken op de vlaktes van de Delta.
Gunns Camp is de perfecte keuze voor honeymooners of gasten die liever een meer intieme safari sfeer willen beleven. Alle zes tenten van Gunns Camp zijn op het dicht begroeide eiland op voldoende afstand van elkaar gebouwd. Daarmee wordt absolute privacy gegarandeerd.
Het interieur van Gunns Camp is een mix van zorgvuldig geselecteerde massief houten traditionele Afrikaanse meubels. Elke tent van Gunns Camp beschikt over een lounge en een eigen veranda. De tenten van Gunns Camp zijn verbonden met de gemeenschappelijke ruimte van de lodge via houten loopbruggen die 's-nachts met lampen worden verlicht. De gemeenschappelijke ruimte van Gunns Camp bestaat uit een twee verdiepingen tellende bar, een lounge en eetkamer, een boma (met kampvuur) en een zwembad.
De Okavango Delta is een oase in een uitgestrekte woestijn die een groot deel van zuidelijk Afrika omvat. De slingerende waterwegen zijn de habitat voor een aantal van de meest opmerkelijke wilde dieren in Afrika.
De aangeboden activiteiten bij Gunns Camp zijn onder andere excursies met de boot en mokoro- (traditionele kano) en wandelsafari's die het mogelijk maken de unieke schoonheid van de Okavango Delta te ervaren.