Haina Kalahari Lodge

Haina Kalahari Lodge in het gebied van de Bushmen in Botswana met 9 tenten in een klassieke Afrikaanse, relaxte en informele setting.


Haina Kalahari Lodge in het gebied van de Bushmen in Botswana met 9 tenten in een klassieke Afrikaanse, relaxte en informele setting.

Gelegen in het hart van de Kalahari grenzend aan het Central Kalahari Game reserve ligt het Haina Kalahari Lodge. Deze lodge is gelegen in het gebied van de Bushmen die dit gebied 6000 jaar geleden al bevolkten. Haina is een stam van deze Bushmen. De Haina Kalahari Lodge kent een klassiek Afrikaanse setting, relaxed en informeel. De Lodge biedt plaats aan 20 gasten in verschillende tenten die allemaal een grote mate van privacy bieden met een eigen terras. De zes luxe tenten bestaan uit een slaapkamer met en suite badkamer met douche en toilet. Drie van de superieure luxe tenten bestaan uit een rietendak, grote badkamers en een ruim terras. Allen zijn Afrikaans ingericht met een verwijzing naar het bosrijke gebied. Er is ook nog één familietent gebouwd rond de bomen. Deze tent heeft een king-size bed en 2 twijfelaars. Ideaal voor families!
Het hoofdgebouw van de Lodge bestaat uit een lounge, dinerroom en bar. Daarbij is er nog een zwembad en zonneterras aanwezig voor de gasten. Het zonneterras is een populaire plek voor sociale activiteiten en om de dag nog eens door te nemen.
Brakah Campsite: Deze kampeerplek ligt 3km verwijderd van de lodge in de karakteristieke Kalahari woestijn. Hier zijn vijf verschillende plekken (max. 5personen per plek), doucheruimtes met warm en koud water, toiletten en afgescheiden wasfaciliteiten. Er is geen elektriciteit en het wordt aangeraden om het water niet te drinken, vanwege het hoge zoutgehalte. Bij de lodge zijn verschillende activiteiten te boeken. Deze activiteiten bestaan uit gegidste tochten op zoek naar wild en vogels in de omliggende gebieden, dit kan zowel per jeep als op een quad, een bezoek aan de Bushmen die vertellen over hun leefgewoonten en dagexcursies naar de Deception Valley en het Central Kalahari Game Reserve.
U kunt niet bij de Lodge eten of dineren als u gebruik maakt van de camping.