Hantam House - Calvinia

Hantam House beschikt over diverse oude gerestaureerde Victoriaanse huizen verspreid door het dorp Calvinia in Zuid-Afrika.


Hantam House beschikt over diverse oude gerestaureerde Victoriaanse huizen verspreid door het dorp Calvinia in Zuid-Afrika.

Hantam House beschikt over diverse oude gerestaureerde Victoriaanse huizen verspreid door het dorp Calvinia. Deze accommodaties zijn vergelijkbaar. Het zijn allemaal oude gerestaureerde Victoriaanse huizen met beperkte slaapplaatsen.
Die Tuishuis heeft 3 twee persoonskamers en 2 moderne badkamers, ontbijtzaal met open haard, tv kamer en volledig ingerichte keuken met bbq mogelijkheden.
Die Dorphuis heeft een twee persoonskamer en suite, een luxe kamer met Victoriaanse badkamer, een luxe suite met lounge en badkamer, een luxe familiekamer met lounge en badkamer, twee buiten kamers en suite. Gemeenschappelijke diner/lounge kamer en keuken. Verder een knechten kamer met origineel Sandveld meubels, olie lampen en kandelaars, moderne badkamer geen keuken.  
Die Herberg heeft twee familie eenheden die bestaan uit twee slaapkamers in eenheid en drie slaapkamers in de ander. Moderne badkamer met douche, lounge en tv. Volledige uitgeruste keuken en beveiligde parkeerplaats.
De lodge bestaat uit twee eenheden, anderhalf slaapkamer in een en 1 slaapkamer in de andere eenheid. Moderne badkamer en suite. Lounge, TV en veilige parkeerplaats.


Extra prijs informatie