085 4010816  info@suidafrikareise.nl

Highlights

Hoogtepunten van Zuidelijk Afrika

Highlights

Hoogtepunten van Zuidelijk Afrika


Highlights Zuid-Afrika

Natuurlijk kent iedereen het Kruger Nationaal Park, de wijnen van Zuid-Afrika en Kaapstad. Dit zijn dan ook zeker plekken die u moet bezoeken als u naar Zuid-Afrika reist. Maar er is nog heel veel meer. Naast het wild vinden wij ook zeker de Panorama Route langs de Blyde River en de Drakensbergen echte highlights. De natuur en de landschappen zijn overweldigend. Ook langs de Route 62 oftewel de tuinenroute vind u  mooie landschappen, echter geen tuinen. Dit is wel het gebied van het groene Zuid-Afrika. Zuid-Afrika bezoeken zonder de lokale bevolking te ontmoeten zou erg jammer zijn. Zuid Afrika heeft heel wat highlights met een historische en culturele achtergrond, voor Nederlanders natuurlijk vooral door de grote Nederlandse geschiedenis.

Highlights Namibië

We beginnen natuurlijk weer met het wild. Het Etosha National Park is het grote park waar u de Big 5 op één na kunt vinden. De buffel ontbreekt in dit park. Maar net als in Zuid-Afrika biedt Namibië heel veel meer. Dit grote land, met voor het grootste gedeelte een schitterend woestijnlandschap, is het land van indrukwekkende landschappen waarvan de Fish River Canyon en de rode duinen van de Sossusvallei echte highlights zijn. De bijzondere bevolkingsgroepen, zoals de Himba, Herero en Busman die in Namibië leven zijn ook zeker de moeite waard om te bezoeken. En de Duitse geschiedenis van Namibië doet u in sommige plaatsen denken dat u in Duitsland bent met straten als Bahnhofstrasse en hotelnamen als Zum Kaiser.

Highlights Botswana

Eén van de mooiste wildervaringen beleeft u in het Chobe National Park, maar Botswana heeft heel wat parken die u als highlights kunt beschouwen. Wat dacht u van Moremi, de Makgadikgadi Pans, de Centrale Kalahari en de Okavango Delta, allemaal de moeite waard om te bezoeken. Deze parken beslaan een erg groot gedeelte van Botswana en zijn dan ook de belangrijkste hoogtepunten van dit land.


Autoreis Namibië-Botswana vanuit Zuid-Afrika

Autoreis Namibië-Botswana vanuit Zuid-Afrika gaat in 21 dagen vanuit Upington in Zuid-Afrika naar Johannesburg via de hoogtepunten van Namibië en Botswana.

Autoreis Zuid Afrika compleet

Autoreis Zuid-Afrika compleet laat u in 28 dagen bijna met geheel Zuid-Afrika kennis maken

Autoreis Zuid-Afrika en Mozambique

Tijdens de autoreis Zuid-Afrika en Mozambique bezoekt u het Krugerpark in Zuid-Afrika en het strand van Mozambique

Fly-drive Namibië-Botswana vanuit Windhoek

Fly-drive Namibië - Botswana vanuit Windhoek- Deze auto rondreis geeft u in 20 dagen een goed beeld van zowel Namibië als Botswana.

Fly-drive Zuid-Afrika

Fly-drive Zuid-Afrika - in 3 weken leert u Zuid-Afrika kennen en daarna gaat u vast nog een keer.

Malawi Zuidelijke Highlights gegidst - 12 dagen

Rondreis Malawi Zuidelijke Highlights gaat in 12 dagen via het zonovergoten strand van het Malawimeer naar de vlakten van Chimemwe, het woud nabij Zomba en het Liwonde NP, weer naar het prachtige Malawimeer

Rondreis Zuid-Afrika compleet

Rondreis Zuid-Afrika compleet - Tijdens deze reis bezoekt u in 21 dagen niet alleen bekende plekken in Zuid-Afrika maar bezoekt u ook de onbekende provincie Limpopo.

Self-drive 3 landen avontuur

Self-drive 3 landen avontuur door Zuid-Afrika, Mozambique en Zuid-Afrika

Selfdrive Hoogtepunten van Namibië

Selfdrive Hoogtepunten van Namibië is een reis waarbij u in 19 dagen veel hoogtepunten van Namibië bezoekt, van de Fish River Canyon, via de Sossusvlei, naar Etosha

Selfdrive Krugerpark en Kaapstad

Selfdrive Krugerpark en Kaapstad laat u in 14 dagen veel hoogtepunten van Zuid-Afrika zien. Als je naar Zuid-Afrika reist wil je toch minimaal wild zien en het mooie Kaapstad bezoeken?

Selfdrive Zuid-Afrika hoogtepunten met binnenlandse vlucht

Selfdrive Zuid-Afrika hoogtepunten met binnenlandse vlucht leidt u in 21 dagen langs veel bekende plekken van Zuid Afrika.

Zambia Highlights gegidst - 9 dagen

Zambia Highlights neemt u in 9 dagen mee langs onvergetelijke plekken via het South Luangwa NP naar de Victoria watervallen tot aan de Zambezi rivier