Highlights NamibiëEtosha Nationaal Park

Etosha National Park is één van de grootste beschermde savanne gebieden in Afrika en staat bekend als één van ‘s werelds mooiste wildreservaten.

Fish River Canyon

Fish River Canyon is na de Grand Canyon in Amerika de grootste canyon ter wereld. De canyon is tot 550 meter diep en totaal ongeveer 160 kilometer lang.

Sossusvlei

Sossusvlei, met zijn monumentale duinen is één van de top bestemmingen in Namibië. De stervormige duinen zijn een gewild onderwerp voor fotografen.

Waterberg Plateau Park

Waterberg Plateau was in het verleden grotendeels ontoegankelijk, waardoor er veel bedreigde diersoorten werden verplaatst naar dit gebied om hen te beschermen tegen roofdieren en stroperij

Swakopmund

Swakopmund is een gemoedelijk kustplaatsje in Namibië met Duitse architectuur. Vanuit Swakopmund kunt u verschillende activiteiten ondernemen.

Damaraland

Damaraland prachtige regio met schitterende landschappen in Namibië

Bevolking Namibië

Er wonen ongeveer 2,4 miljoen mensen in Namibië. Voor een land met zo weinig inwoners, heeft Namibië een zeer gevarieerde bevolking.

Caprivistrip

De Caprivi strip, een ouderwetse benaming, is een strook land tussen het noorden van Botswana en het zuiden van Angola en Zambia in.