Ndlovu en Bhubesi camp - Hlane

Bekijk foto's

Het Hlane park is 1 van de 3 Nationale parken van Eswatini. Het Hlane Royal National park is 22.000 hectare groot. In het park leven niet alleen de kleinere dieren maar olifanten, neushoorns en leeuwen. 
Ndlovu camp
Ndlovu camp, het hoofdcamp,  ligt direct na de ingang van het park. Vanaf het kamp heeft u uitzicht over een watergat, waar veel wild op af komt. Het kamp heeft een klein souvenirwinkeltje en een restaurant waar men eenvoudige maaltijden worden geserveerd. Vanuit hier worden ook verschillende excursies georganiseerd. Het kamp heeft een hek rondom zodat u ’s nachts niet gestoord wordt door het grotere wild. Deze accommodaties hebt geen elektriciteit maar wel voldoende lampen met olie/parafine. De rondavels en hutten zijn allemaal voorzien van kookgelegenheden, douche en/of bad.
Bhubesi camp
Bhubesi camp is het verst afgelegen in de noord west hoek van het park en kan via de wegen van het park bereikt worden. Men moet zich eerst melden bij de hoofdingang. Het kamp ligt 12 km het park in over een moeilijk begaanbare gravelweg. Het kamp kijkt uit over de Umbuluzana River. Bhubesi kamp heeft 6 stenen bungalows die self caterening  zijn. De bungalows zijn volledig uitgerust met keuken. In de keuken staat een fornuis, koelkast, oven en pannen en potten. Verder bedden, badkamer met douche en wc. Bedlinnen en handdoeken zijn aanwezig. Hout kan men bij het personeel kopen de rest van de boodschappen moet u buiten het park doen.  Men heeft barbecue mogelijkheid. Ze hebben alle comfort inclusief elektriciteit.

Prijzen

*10*