Ithala Park

Het Ithala Park ligt in het Noorden van Kwa zulu Natal.De grote aantrekkingskracht van dit reservaat is zijn ongerepte wildernis en gevarieerde landschap.


Het Ithala Park ligt in het Noorden van Kwa zulu Natal.De grote aantrekkingskracht van dit reservaat is zijn ongerepte wildernis en gevarieerde landschap.

Het Ithala Park ligt in het Noorden van Kwazulu Natal. De grote aantrekkingskracht van dit reservaat is zijn ongerepte wildernis en gevarieerde landschap.
Het is niet verbonden met de andere reservaten van Zululand en ligt een beetje van de bewoonde wereld af. Het is ca. 30.000 ha. groot en ligt aan de Pongolo rivier. Dagtochten, dag- en avond safari's in vierwielaangedreven voertuigen of langere tochten zijn mogelijk.
Locatie: in het noorden van KwaZulu-Natal, 5 km van Louwsburg, en ongeveer 500 km ten noorden van Durban. Hoogte variërend van 335 meter tot 1.440 meter boven de zeespiegel.
Accommodatie: Ntschondwe Camp, het hoofdkamp, bestaat uit met stro bedekte chalets waar men zelf kan koken, plus restaurant, zwembad en winkel. Een luxe lodge voor zes personen of meer is beschikbaar, voor de avonturiers zijn er drie bushcamps.
Wegennet: er zijn alleen maar grindwegen.
Dieren: een grote verscheidenheid aan dieren leven hier, waaronder witte en zwarte neushoorns, olifanten, giraffen, zebra's, jachtluipaarden, bruine hyena's en een verscheidenheid aan antilopen zoals elandantilope, impala, koedoe, en tsessebe. Er leven talloze vogelsoorten.
Het park is malaria vrij.


Prijzen

*10*

Kijk ook hier eens naar:

Autoreis Zuid Afrika compleet

Autoreis Zuid-Afrika compleet laat u in 28 dagen bijna met geheel Zuid-Afrika kennis maken

Bekijk pagina

Zuid Afrika anders - Wild

Zuid Afrika anders -Wild reis - U vindt in 21 dagen wild in de Karoo, het Addo Elephant Park, het Hluhluwe-Imfolozi Wildpark in Zuid Afrika en het Mkhaya Wildpark in Swaziland.

Bekijk pagina