Jaci's Lodges Madikwe

Bekijk foto's

In het malaria vrije gebied van Madikwe Game Reserve dat bestaat uit 75.000 hectare terrein, liggen twee exceptionele lodges die worden gerund door Jan en Jaci. Samen met een uitstekend team aan personeel zullen uw safari verwachtingen worden overschreden.
Jaci’s lodges  liggen in een prachtige omgeving en bestaat uit diverse kamers en familie suites. Alle kamers hebben een open badkamer met een hand gemaakt “rotsen” bad en een buiten “safari” douche. Een privé veranda bij de ingang kijkt uit over een klein stroompje waar dieren en vogels komen drinken. Geniet van heerlijke maaltijden in het nabijgelegen “boma” of onder de sterrenhemel tijdens een Braai. Relax bij het zwembad of geniet van de vogels.
De Tree Lodge van Jaci’s lodges bestaat uit 8 luxe boomhutten. Deze ruime boomhutten zijn voorzien van en-suite badkamer met een enorm stenen bad en de buiten “jungle” douche laat u genieten van de geluiden uit het bos. Geniet op de veranda of wandel naar het zwembad om af te koelen. De houten wandelpaden op een paar meter hoogte verbinden het hoofdgebouw met uw boomhut. Verder is er ook nog een oud traditioneel opgeknapt huis wat plaats biedt aan 8 personen op basis van self-catering. Vanuit de lodge zijn er gamedrive mogelijkheden en prachtige wandeltochten. U logeert in Jaci’s lodges op basis van vol pension. Ook de schitterende kleinschalige gamedrives zijn inclusief.