Kalahari Bush Breaks Gobabis

Bekijk foto's

Bij Kalahari Bush Breaks wordt u omringd door een boeiende savanne, terwijl de sfeer van het gasthuis zelf zowel natuurlijk als luxueus is. De Kalahari Woestijn is een grote zandvlakte die zich uitstrekt over centraal en west Botswana tot in oost Namibië en de Noordelijke Kaap. Hoewel de Kalahari over het algemeen wordt omschreven als een woestijn, is er verrassend veel begroeiing te vinden in dit typische landschap. Het kamp ligt dicht bij de Trans-Kgalagadi weg, ideaal als tussenstop op weg naar en van Namibië. Er zijn acht lodges, waarvan twee met een tweepersoonsbed. Alle kamers hebben een badkamer ensuite. De lapa is het centrale gedeelte van de lodge met een open haar, keuken en een bar. Er zijn 10 kampeerplaatsen tussen de bomen met uitzicht op het zwembad. Elke kampeerplaats heeft zijn eigen braaimogelijkheden en een 15amp stopcontact. Ook is het mogelijk om te eco-kamperen. Gasten kunnen een 4x4 route rijden tijdens hun verblijf en er kan worden genoten van het ontbijt en diner bij Kalahari Bush Breaks.

Enkele activiteiten dat u kunt doen zijn: game drives, een route van 20 km voor de self drive 4x4, drie uitgezette wandelingen waarvan één naar de Bushmen opgraving, naar wild kijken vanuit een observatiehut en u kunt paardrijden. 

Let op! : als u wenst gebruik te maken van ontbijt en/of diner, moet dit voor 16:00 uur lokale tijd worden geboekt. 

Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen

Afbeelding van Rondreis Namibie Botswana
Lees meer

Rondreis Namibië & Botswana - 14 dagen

Rondreis Namibië - Botswana geeft u in 14 dagen een goede indruk van deze twee landen.

Afbeelding van Fly Drive Namibie Botswana Vanuit Windhoek
Lees meer

Fly-drive Namibië & Botswana vanuit Windhoek

Fly-drive Namibië - Botswana vanuit Windhoek- Deze auto rondreis geeft u in 21 dagen een goed beeld van zowel Namibië als Botswana.

Afbeelding van Camping Ghanzi Motswiri 1
Lees meer

Kampeerreis per 4x4-auto Namibië en Botswana

Kampeerreis per 4x4-kampeerauto langs de mooiste plekken van Namibië en Botswana