Kalahari Bush Breaks Gobabis

Kalahari Bush Breaks, omringd door een boeiende savanne is de ideale stop tussen Namibië en Botswana met 8 kamers.


Kalahari Bush Breaks, omringd door een boeiende savanne is de ideale stop tussen Namibië en Botswana met 8 kamers.

Bij Kalahari Bush Breaks wordt u omringd door een boeiende savanne, terwijl de sfeer van het gasthuis zelf zowel natuurlijk als luxueus is. Het ligt aan de weg Windhoek grens Botswana via de B6. U kunt in een uniek en ongerept landschap genieten van alle comfort die u wordt aangeboden. De Kalahari Woestijn is een grote zandvlakte die zich uitstrekt over centraal en west Botswana tot in oost Namibië en de Noordelijke Kaap. Hoewel de Kalahari over het algemeen wordt omschreven als een woestijn, is er verrassend veel begroeiing te vinden in dit typische landschap.
Er is geen rivier meer. Temperaturen zijn extreem van meer dan 40 graden in de zomer en soms naar -10 in de winternachten.
De Lodge kan 16 mensen als gast hebben. Er zijn 8 kamers, 2 met een twee persoonsbed. Ze hebben allemaal en suite badkamers. De lapa is het centrale gedeelte van de Lodge met een open haard, keuken en bar faciliteiten.
Er zijn hier 10 kampeerplekken gesitueerd tussen de bomen met uitzicht op het zwembad. Deze kampeerplekken zijn 2,5km gesitueerd vanaf de lodge. Elke kampeerplek heeft zijn eigen braaimogelijkheden en een 15amp stopcontact. Er zijn ook nog mogelijkheden voor eco-kamperen. Gasten kunnen een 4x4 route rijden tijdens hun verblijf en er kan worden genoten van het ontbijt en diner bij het guesthouse. Deze moeten voor 16.00uur worden geboekt. De doucheruimtes zijn modern met een rustig uiterlijk zodat de gast echt het idee heeft in Afrika te zijn. Het kamp ligt dichtbij de Trans-Kgalagadi weg, ideaal als tussenstop op weg naar en van Namibië.


Activiteiten:
Game drives
een route van 20 km voor de self drive 4x4
3 uitgezette wandelingen, waarvan 1 naar bushmen opgraving gaat(alleen voor gasten van de Lodge)
U kunt naar wild kijken vanuit een observatiehut
Paard rijden