Kalahari Farmhouse - Stampriet

Bekijk foto's

Kalahari Farmhouse geeft u het gevoel alsof u in een oase in de woestijn, ver weg van de wereld, bent. De chalets met kleurrijke inrichting en openhaarden bieden uitzicht op de tuin omzoomd met hoge palmbomen. Kalahari Farmhouse  is gunstig gelegen aan de rand van Stampriet met eigen waterbronnen, erg belangrijk in de droge Kalahari woestijn.
Door de ruime waterhoeveelheid kan de tuin weelderige groeien en wordt hier een groot gedeelte van de benodigde producten voor de gehele Gondwana lodges verbouwd. Op Kalahari Framhouse worden seizoensgebonden groenten geteeld, koeien gemolken en een verscheidenheid aan kazen, salami, worst en biltong geproduceerd.
Kalahari Farmhouse ligt tussen Windhoek en het Zuiden of op weg naar de Kgalagadi of Zuid-Afrika naar Windhoek en is gemakkelijk bereikbaar.
Vanuit Kalahari Farmhouse worden woestijnritten georganiseerd naar het 30 km. verderop liggende Kalahari Park. Tijdens deze rit kunt u genieten van schitterende zonsondergangen vanaf de top van een heuvel. Onderweg kunt u genieten van de dieren, zoals de gemsbok, springbok en zebra en de natuur in de Kalahari.