Kampeerreis Zuid-Afrika, Mozambique en eSwatini

Deze 21-daagse kampeerreis brengt u door zowel Zuid-Afrika, Mozambique en eSwatini en laat u zowel de prachtige landschappen, stranden en cultuur van Zuidelijk Afrika ervaren.


Deze 21-daagse kampeerreis brengt u door zowel Zuid-Afrika, Mozambique en eSwatini en laat u zowel de prachtige landschappen, stranden en cultuur van Zuidelijk Afrika ervaren.

Prijzen

Indicatie prijs op basis van twee personen 2020 Indicatie prijs op basis van twee personen 2020
05 jan - 19 mrt € 1725,00
11 nov '19 - 04 jan '20 en 20 mrt - 25 juni € 1820,00
26 juni -19 juli en 21 aug - 10 nov € 2185,00
20 juli - 20 aug € 2285,00
Indicatieprijs op basis van twee personen 2020 Prijs per persoon met Nissan Single Cab
01 jan - 30 juni € 1490,00
01 juli - 31 nov € 1895,00
Exclusief vluchten. De prijs kan afwijken in verband met de sterk flucturerende Rand

De kampeerreis Zuid-Afrika, Mozambique en eSwatini brengt u in het Krugerpark in Zuid-Afrika, naar het strand van Mozambique en de cultuur van eSwatini.

Dag tot dag beschrijving

Na 3 dagen safari's in het Krugerpark reist u naar de kust van Mozambique waar u kunt relaxen en watersport activiteiten kunt ondernemen. U sluit de reis af in het mini koninkrijk eSwatini.

+Aankomst Johannesburg

Aankomst Johannesburg OR Tambo Intl.

Afbeelding van Johannesburg OR Tambo International U wordt ontvangen door onze vertegenwoordiger die u naar uw eerste verblijf in Johannesburg brengt.

+Dag 1 Johannesburg

Sunrock Guesthouse

Afbeelding van Johannesburg Sunrock 2016 U overnacht in een guesthouse dat vlak bij het vliegveld ligt. Als u in de loop van de avond aankomt, zorgen wij voor een transfer naar uw accommodatie. Het ligt dicht bij verscheidende belangrijke winkelcentra. Indien u met een nachtvlucht aankomt, is een begeleide fietstour door Soweto een leuke activiteit.
Maaltijden: Ontbijt.

+Dag 2 & 3 Hazyview en de Panorama route dagafstand 395 km.

Gecko Lodge - Hazyview

Afbeelding van Hazyview Gecko Lodge U verlaat Johannesburg en reist door het open laagveld richting Hazyview. Het gebied waar u door reist is, historisch gezien, een van de grootste grasslands van de wereld. De rit duurt ongeveer vier tot vijf uur, maar u kunt er zeker een hele dag over doen, omdat er heel wat interessante plaatsen te bekijken zijn. De volgende dag heeft u ruim de tijd om rustig de Panorama route langs de Blyde River Canyon te bekijken met bekende uitzichtpunten als Bourke's Luck Potholes, God's Window en de Drie Rondavels. Pelgrim's Rest is een interessante plaats om te bezoeken.

+Dag 4 Naar het Krugerpark dagafstand 60 km.

Skukuza Kruger National Park

Afbeelding van Krugerpark Skukuza Vandaag rijdt u naar het Kruger Nationaal Park, een hoogtepunt van uw reis! De diversiteit aan dieren in het park is ongekend; in totaal komen er ruim 150 soorten zoogdieren en 500 vogelsoorten voor! Het landschap is ook erg afwisselend; van typisch Afrikaanse savanne tot dichte wouden. De komende drie dagen heeft u volop de tijd om in het park op zoek te gaan naar het wild. U kunt er in uw huurauto op uit trekken of een auto- of wandelsafari boeken. Uw gids kan u alles vertellen over de dieren, planten en sporen die u onderweg tegenkomt. Het restcamp beschikt over een restaurant, maar u kunt ook uw eigen maaltijden bereiden in de gemeenschappelijke keuken.
U kampeert 1 nacht in het Skukuza Restamp.

+Dag 5 & 6 Safari's in het Krugerpark dagafstand 140 km.

Letaba Kruger National Park

Afbeelding van Kruger U maakt uw eigen safari's op weg van Skukuza naar Satara en Letaba. U verblijft 2 nachten in Letaba . Restcamp op basis van kamperen.

+Dag 7 & 8 Naar de kust van Mozambique dagafstand 400 km.

Nhambavale lodge Chidenguele

Afbeelding van Nhambavale Lodge 01 Vanuit Limpopo rijdt u naar kustplaats Chidenguele, waar u tot rust kunt komen en alle safari-belevenissen nog eens de revue kunt laten passeren. Uw campsite ligt ingesloten tussen het witte strand van Chidenguele en Lake Nhambavale, een groot zoetwatermeer. U kunt hier snorkelen, kajakken en diepzeevissen, maar ook een optioneel bezoek aan een dorpje of paardrijden over het strand behoren tot de mogelijkheden.
U verblijft op een camping bij het Nhambavale meer.

+Dag 9 & 10 Inhambane, een strandbestemming bij uitstek dagafstand 220 km.

Bamboozi Beach Lodge - Inhambane

Afbeelding van Bamboozi Beach Lodge 01 Het uitgestrekte strand van Tofo is het volgende hoogtepunt van deze afwisselende reis. De spectaculaire onderwaterwereld maakt dit een geliefde bestemming voor de duik- en snorkelliefhebber. Walvishaaien en reuzenmanta’s zwemmen hier vlak voor de kust! Naast snorkelen en duiken kunt u deelnemen aan diverse andere activiteiten, waaronder diepzeevissen, quadbiken, paardrijden of een cruise maken per traditionele dhow. Het historische centrum van Inhambane herbergt tal van bezienswaardigheden uit de koloniale periode en is eveneens een bezoek waard!
U kampeert bij Tofo Beach.

+Dag 11 & 12 Vilanculos dagafstand 320 km.

Baobab Beach Resort - Vilanculos

Afbeelding van Baobab Beach Lodge 01 Aan de kustlijn die u verder volgt naar Vilanculos is veel te ontdekken. Vilanculos is de uitvalsbasis naar de Bazaruto Archipelago.
U kunt deze dagen heerlijk ontspannen bij het zwembad of op het prachtige strand. Het heldere, zeewater nodigt uit om te snorkelen, te duiken of andere watersportactiviteiten te beoefenen. De onderwaterwereld is hier prachtig. Vlak voor de kust liggen ondiepe, kleurrijke koraalriffen. Duikliefhebbers hebben grote kans om tijdens duikexcursies walvishaaien, reuzenmanta’s, luipaardhaaien, schildpadden, grote scholen vis en - van juni t/m september - zelfs bultrugwalvissen tegen te komen. Ook als u geen duik- of snorkelliefhebber bent hoeft u zich niet te vervelen. U kunt hier diepzeevissen, walvissen spotten of een cruise maken per traditionele dhow.
Het verblijf bij Vilanculos is op een camping.

+Dag 13 & 14 Weer naar het zuiden dagafstand 335 km.

Nhanombe lodge Inhambane

Afbeelding van Nhanombe Lodge 01 U reis weer terg naar het zuiden en verblijft bij Zavora op de camping van Nhanombe Lodge.

+Dag 15 & 16 Richting Maputo dagafstand 385 km.

Jay's Beach Lodge Marracuene

Afbeelding van Jay's Beach Lodge 02 U bent bijna bij Maputo. U verblijft ongeveer 50 kilometer ten noorden van de hoofdstad van Mozambique op een fijne strandlocatie op een campsite bij Jay's Beach Lodge.

+Dag 17 & 18 Het zuiden van Mozambique dagafstand 205 km.

Gala Gala Eco Resort - Ponte d'Ouro

Afbeelding van Pont D'Ouro Gala Gala Eco Lodge U reist vandaag helemaal naar de meest zuidelijke punt van Mozambique; Ponta do Ouro waar u twee nachten verblijft in het Gala Gala Eco Resort.
Ponta do Ouro ligt in het uiterste zuiden van de ongerepte kust van Mozambique op slechts 16 kilometer van de grens met Zuid-Afrika. In de buurt bevinden zich diverse kleine, lokale restaurantjes in het dorp Ponta do Ouro.
Vlakbij is een groot duikcentrum waar u duikcursussen kunt nemen en duikspullen kunt huren.
U kunt in Gala Gala ook zwemmen met dolfijnen.
Accommodatie: Gala Gala Eco Resort.

+Dag 19 & 20 eSwatini dagafstand 270 km.

Mlilwane Rest Camp

Afbeelding van Swaziland Mlilwane NR U verlaat Mozambique bij de Kozi Bay grenspost en rijdt via Zuid-Afrika naar de Golela grenspost, waar u eSwatini weer binnen rijdt. U reist door een schitterend berggebied en ervaart de traditionele cultuur en de mooie lokale handvaardigheid (kaarsen, glas en textiel) van dit onafhankelijke koninkrijk. U verblijft twee nachten in een van de wildparken van eSwatini, waar u diverse game-drives kunt maken. Bij Ezulweni vindt u lokale marktjes met traditionele voorwerpen.
Accommodatie: eSwatini Wildpark Mlilwane.

+Dag 21 Terug naar huis dagafstand 375 km.

Vertrek Johannesburg OR Tambo Intl.

Afbeelding van Johannesburg OR Tambo International U reist weer naar Johannesburg waar uw vlucht in de loop van de avond vertrekt. U kunt deze reis natuurlijk ook uitbreiden met een langer verblijf in Zuid-Afrika.

En tot slot...

Inclusief:
Maaltijden zoals aangegeven
21 dagen autohuur (Toyota Hilux DC 4x4 met daktent en volledig uitgerust als camper)  met volledige verzekering en afkoop eigen risico  tot R2000
Cross border fees voor Mozambique en eSwatini/Swaziland
Tolgelden
Schoonmaak kosten

Exclusief
Alle maaltijden die niet zijn genoemd
Alle niet genoemde vluchten
Entree parken
Persoonlijke uitgaven zoals souvenirs, fooien
De prijzen zijn afhankelijk van koerswijzigingen, entree parken, benzineprijzen en dergelijke en kunnen elk moment wijzigen.
Alle activiteiten zijn weesafhankelijk en kunnen worden gewijzigd
Verzekeringen
Visa kosten

Deze reis kan ook via lodges en B&B worden uitgevoerd.