Knorhoek Stellenbosch

Knorhoek Guesthouse & Winefarm is een wijnfarm in Stellenbosch met 8 kamers in het hoofdgebouw en twee nabijgelegen bungalows


Knorhoek Guesthouse & Winefarm is een wijnfarm in Stellenbosch met 8 kamers in het hoofdgebouw en twee nabijgelegen bungalows

Knorhoek Guesthouse & Winefarm is een landelijk gelegen wijnfarm waar al enkele eeuwen door de familie van Niekerk, wijn wordt geproduceerd. De inrichting is een unieke combinatie van modern comfort en ouderwetse charme. De acht smaakvolle kamers zijn en-suite en hebben een bad met douche en toilet, kluis, tv, koffie-/thee faciliteiten en verwarming. Er zijn vier patiokamers die naast elkaar liggen. Boven deze kamers bevinden zich twee grote zolderkamers. Iets verder van dit hoofdgebouw liggen 2 bungalows. Lavender cottage is geschikt voor 4 personen en de Rose Cottage is geschikt voor 2 personen. De patio kamers zijn verbonden aan de tuin en tevens aan het terras en de eetkamer. Achter de eetkamer bevindt zich een zitkamer waar u de wijnen van Knorhoek kunt proeven. Achter het guesthouse beginnen de wijngaarden waar u een leuke wandeling kunt maken.
Overnachtingen in de kamers zijn inclusief ontbijt, de twee bungalow kunnen eventueel ook op basis van zelfcatering geboekt worden. Verder is het mogelijk om op werkdagen te dineren in het guesthouse. Dit dient wel voor 10 uur 's ochtends geboekt te worden. Op zaterdag en zondag zijn geen diners mogelijk.
De farm ligt 6 kilometer ten noorden van Stellenbosch, aan een zijweg van de R44, onder eeuwenoude eikenbomen, naast talloze wijnranken en aan de voet van de Simonsberg.
Faciliteiten
Knorhoek Guesthouse beschikt over een kleine receptie, bar met wijnproeverij, ontbijtruimte met terras, tennisbaan, zwembad met ligbedden en een uitstekend restaurant.